Václav Neckář oslaví životní jubileum. Prozradil, kdo vystoupí na narozeninovém koncertu

Václav Neckář oslaví životní jubileum.

Neckář oslaví v říjnu 80

Václav Neckář v říjnu oslaví osmdesátiny a je obdivuhodné, s jakým nasazením a energií zvládá koncertovat. A to za jakéhokoli počasí. Například na festivalu v Poděbradech byla taková horka, že se o něj báli i kolegové.

V Poděbradech si Václav Neckář už několikrát zazpíval, ale myšlenky na lázeňské město se na první dobrou nestáčejí k pracovním aktivitám. „Mám ho spojené spíše s Martou Kubišovou, protože Marta tady bydlela. Vlastně se známe odtud,“ uvedl v rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS Neckář.

ČTĚTE TAKÉ: Margita exkluzivně: Hanku uložím do hrobu v září. Dříve to nešlo, přiznal

Oblíbený zpěvák letos na podzim oslaví významné životní jubileum. „Je to dvakrát 40, no,“ nechal se slyšet Neckář s tím, že na takový věk se cítí dobře. „Loni jsem měl narozeniny 23. října. A byl jsem na operaci. Letos doufám, že to tak nebude,“ přeje si zpěvák z tria Golden Kids.

K říjnovému jubileu se pro něj chystá narozeninový koncert. „Nerad prozrazuji překvapení, to se ani nemá, ale v každém případě je jasné, že bude spousta gratulantů. Přijdou zazpívat třeba Jarek Nohavica, Michal Malátný nebo Čtyři tenoři,“ prozradil několik narozeninových hostů.

První dárek ale Václav Neckář už dostal. O překvapení se postaral iniciátor a ředitel Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií Michal Dvořák. Ke koncertu vybíral obrazový materiál a oslavenci předal významnou cenu. „Je to cena Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií za celoživotní přínos,“ uvedl Dvořák. „Pro mě to bylo překvapení, že sem přijely kamarádky z Banské Bystrice přes celou republiku. To je dálka a přijely kvůli mně do Poděbrad,“ neskrýval nadšení Neckář.

Tagy: