Stížnosti na svatbu Schumacherovy dcery: Hlukem se to tu třáslo až do rána, zlobí se sousedé

Jediná dcera legendárního jezdce formule 1 Michaela Schumachera, se vdala. Gina-Maria koncem září řekla ano svému dlouholetému příteli Iainu Bethkeovi. Na svatbě měl být podle zahraničních médií přítomen také otec nevěsty, který před lety upadl do kómatu, o jeho zdravotním stavu se toho dnes moc neví. Místní si na veselku stěžovali, hlasitá hudba se podle nich ozývala až do čtyř do rána.

Svatba Schumacherovy dcery Giny-Marie se podle informací webu The Sun měla konat v luxusní vile na Mallorce. Objekt měla koupit Schumacherova manželka Corinna v roce 2017. Hodnota domu má činit 27 milionů liber (přes 800 milionů korun).

ČTĚTE TAKÉ: Zlom u Michaela Schumachera? Manželka měla uvolnit přísné utajení

Obřad měl skončit okolo páté hodiny odpoledne, následné oslavy se však podle médií pořádně protáhly. Několik obyvatel okolních nemovitostí si stěžovalo úřadům, že nemohli spát kvůli hlasité hudbě. Slavilo se totiž údajně až do čtyř do rána. Speciálně nainstalovaný hudební systém prý způsoboval v okolí otřesy.

Úřady na Mallorce jsou známé tím, že v případě příliš velkého počtu stížností vypínají elektřinu v domácnostech, kde se večírky konají. Rodina však prý využila takzvaného „bonusu pro celebrity“. To znamená, že úřady pravděpodobně v tomto případě přimhouřily oči.

Na svatbě měl být přítomen i legendární závodník. Ten v roce 2013 utrpěl vážné zranění při lyžování a měl upadnout do kómatu. O jeho zdravotním stavu ví dnes veřejnost jen velmi málo.

Organizátoři veselky zřejmě chtěli, aby to tak zůstalo i nadále. Zaměstnanci, kteří na svatbě pracovali jako obsluha, museli ještě před vstupem do vily odevzdat mobilní telefony. Rodina totiž nechtěla, aby se uvnitř fotilo. Podobná pravidla platila také pro pozvané hosty a svatby se samozřejmě neúčastnila ani žádná média, informoval Bild.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Jsem tu a o tom to je, říká Bohdalová. Herecká ikona promluvila o svém zdraví i strachu

Tagy: