Jsem tu a o tom to je, říká Bohdalová. Herecká ikona promluvila o svém zdraví i strachu

Jiřina Bohdalová a kardiolog Petr Neužil

Jiřina Bohdalová se ukázala na veřejnosti

Není to stoprocentní, ale jsem tu a o tom to je – těmito slovy glosovala pro CNN Prima NEWS svůj současný zdravotní stav legendární herečka Jiřina Bohdalová. Strach si během posledních dnů nestihla ani uvědomit. Zároveň poděkovala personálu Nemocnice Na Homolce a zejména kardiologovi Petrovi Neužilovi, se kterým ji pojí zvláštní přátelství.

„Žádný člověk nechodí rád do nemocnice, ale když tam jde s důvěrou, tak je to o něčem jiném,“ svěřila se herecká ikona. Svůj současný zdravotní stav Bohdalová hodnotí jako ucházející. „Není to stoprocentní, ale jsem tu a o tom to je,“ glosovala.

ČTĚTE DÁLE: Herečka Holubová musí na operaci. Lékaři u ní objevili nebezpečnou výduť aorty

Zdravotní potíže i následnou hospitalizaci konzultovala se svým dlouholetým lékařem a přítelem, kardiologem Petrem Neužilem. „Náš vztah s Jiřinkou je hodně niterný. To se nedá vysvětlit. To víme jen my dva a to nejsou Facebooky, ani Instagramy,“ prozradil slavný lékař.

Strach si během posledních dnů herečka ani nestihla podle svých slov uvědomit. „Buď mi je tak blbě, že si strach ani neuvědomuju, anebo mi zase tak špatně není,“ prohlásila s úsměvem Bohdalová.

Dvojice se ve středu zúčastnila vernisáže obrazů v Nemocnici Na Homolce, kde byla shodou okolností Bohdalová před několika dny hospitalizována. Problémy měla herečce způsobit bakterie Yersinia enterocolitica, kvůli které se léčila s yersiniózou. Kde a jak se mohla herečka bakterii nakazit, zůstává nejasné. „Mohla to být drobnost,“ dodala na závěr ikona českého filmu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: „Vybombardování Zemanovy oslavy“? Hřebejk má právo napsat cokoliv, zastal se ho Strach

Tagy:
zdraví Facebook lékař Jiřina Bohdalová herec hospitalizace celebrity Petr Neužil Nemocnice Na Homolce nemoci a zdravotní potíže společenská rubrika