Veronika a Biser Arichtevovi se poznali díky pikantním fotkám. Když je uviděl, hned ji obsadil

Herečka Veronika Arichteva se se svým budoucím manželem poznala díky seriálu Vyprávěj, který režíroval. Tam ji prý Biser Arichtev obsadil na základě nahých fotek. Řekl to v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Budoucí manželé si pak ihned padli do oka a pak už jen vyhledávali chvíle, které by mohli strávit společně.

„Bisi buď chtěl obsadit mě, nebo tam měl ještě jednu herečku. A obě dvě jsme se mu líbily. Myslím, že můžeš být rád, že jsi obsadil mě. Dovedeš si představit život s tou druhou herečkou?“ vtipkovala Arichteva. Jméno své konkurentky ovšem neřekla.

Když roli získala, volal sám Architev, aby jí novinu oznámil. „Neděje se moc často, aby nám volal přímo režisér. Většinou volá castingová agentura, a mně volal přímo tady Bulhar. Pamatuju si, že jsem jela po Jižní spojce a poté volala svému švagrovi a říkala jsem mu, že mi nějaký Bulhar nabídl roli v seriálu. A pak jsem přišla, ty jsi přišel – a už to bylo,“ prozradila herečka, že to byla láska na první pohled.

ČTĚTE TAKÉ: Drama u Kolečka a Nesvačilové. Pořezaný scenárista musel na chirurgii, přijela i policie

„Na druhé straně to vypadalo tak, že já jsem viděl nějaký časák, kde byla Verča vyfocená tak jako spoře oblečená. Když mi její fotky ukázali, řekl jsem, že téhle holce zavolám, že to bude jednoduché. A zbytek příběhu je tak, jak říkala Verča,“ doplnil detaily ze seznamování režisér. „Ježiš, nebyly to ty nahé fotky od Ludvíka? To bych pak pochopila…“ zděsila se naoko Veronika.

Během natáčení horko těžko skrývali sympatie. „Když jsme na place pochopili, že se sobě líbíme, vyhledávali jsme si prostory, kde bychom se mohli potkat ještě blíž,“ prozradila s potutelným úsměvem Veronika.

„Představte si, že jste na veřejném místě, kde se pohybuje 50 lidí, a u režiséra je to dokonce tak, že i když se jdu vyčůrat, pořád jsou za mnou, jestli něco nechci. A teď se chcete s někým neformálně potkat a něco si normálně říct,“ doplnil ji Biser.

Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: