Drama u Kolečka a Nesvačilové. Pořezaný scenárista musel na chirurgii, přijela i policie

Herečka Denisa Nesvačilová a scénárista Petr Kolečko mají za sebou zřejmě pořádně divoký večer. Podle informací deníku Blesk měli jejich sousedé volat policii poté, co si dvojice vjela do vlasů. Kolečko pak navíc musel na chirurgii do nemocnice.

Ačkoliv došlo podle deníku Blesk zřejmě mezi dvojicí k hádce, sám Kolečko tvrdí, že šlo o nešťastnou náhodu. „Byl bych nerad, aby se z toho dělala nějaká senzace. Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndávala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce držela nůž, tak jsem se bohužel pořezal,“ uvedl Kolečko v rozhovoru pro deník.

Rána byla tak hluboká, že musel okamžitě na chirurgii. „Mám pořezanou ruku, ale vše se hojí, jak má, víc k tomu říkat nebudu,“ doplnil. Kolečko následně několikrát zopakoval, že k řezné ráně přišel bez cizího zavinění, jak také uvedl policii, kterou přivolali sousedé.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci rocku smutní. Zemřel člen legendárních Lynyrd Skynyrd, hrál nejslavnější kytarové sólo

Co přesně se ten večer stalo, ví jen jeho aktéři. Policii však podle dostupných informací měli volat sousedé kvůli hluku. O několik dní později se partneři objevili společně na Českých lvech.

Turbulentní vztahy

Kolečko si měl s Nesvačilovou začít v době, kdy tvořil pár s modelkou Anetou Vignerovou. Ta se podle svých slov dozvěděla o jeho nevěře v létě z médií. „Bohužel nevím, co k tomu říct, je to celkem rychlé. Teď jsem se dozvěděla, že mě někdo s někým podvádí,“ komentovala to tehdy. Vignerová se poté odstěhovala z domu a chvíli to vypadalo, že si rodiče 2,5ročního Jiříka nemohou přijít na jméno.

V polovině listopadu však byli bývalí partneři přistiženi v jednom z pražských podniků, jak si vyměňují zamilované pohledy a dokonce i polibky. Mnozí poté začali spekulovat, zda se rodiče malého Jiříka přece jen neusmíří. Že je to na dobré cestě, potvrdila nakonec i sama Vignerová v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS. Chválou na svou bývalou partnerku nešetřil ani Kolečko.

Necelé dva týdny na to byl ovšem redaktory redakce Extra přistižen v jednom z pražských podniků ve společnosti Nesvačilové. Pro Vignerovou to byla zřejmě definitivní tečka. Na sociálních sítích poté oznámila, že s Kolečkem skončila.

Tagy: