Vesnická holka nahlédne do zákulisí televize. V Dobrých zprávách ji čeká Žilková i Polívka

Herečku Sáru Rychlíkovou budete moci pravidelně vídat v seriálu Dobré zprávy.

Ve středu odstartoval nový seriál televize Prima, který divákům ukáže zákulisí televize. Příběh Báry, která se doslova přes noc stane stážistkou v populárním pořadu, ukáže prostředí atraktivního živého vysílání, tvrdých loktů, ale i prominentních hereckých celebrit.

Nový seriál z televizního prostředí je plný známých tváří. Nechybí například Vladimír Polívka nebo Veronika Žilková, která ztvárňuje roli matky producenta. „Já hraju matku Vladimíra Polívky. Hrozně děkuju scénáristům, že mi vymysleli takovou hippies matku, která tomu svému synovy leze, myslím, dost na nervy,“ popisuje pobaveně herečka.

„Já jsem producent televize Dobré zprávy Ondřej Toman. Řeším svoji práci, která je pro mě nejdůležitější, a do toho mi to všechno komplikuje paradoxně žena, ale ne moje manželka nebo přítelkyně, ale moje máma,“ prozrazuje zápletku Polívka.

V seriálu se objeví i mladá herečka Natálie Halousková, která ztvárňuje dívku z vesnice, které se během dvou dnů změní život. Hereckého parťáka jí bude dělat právě Vladimír Polívka, se kterým jsou už sehrané duo. Moderátory Dobrých zpráv jsou Sára Rychlíková a Jan Fanta.

Na seriál se mohou diváci těšit vždy každou středu od 20:15 na televizi Prima.

Tagy: