Shakiře k odhalení nevěry stačil pohled do lednice. Kvůli čemu musel Piqué balit kufry?

Shakira stále nemůže přijít na jméno svému bývalému partnerovi Piquému. Příčinou má být podle deníku Mirror jeho vztah s o 12 let mladší studentkou Clarou Chiou Martiovou. Proslýchá se totiž, že s ní měl slavný sportovec randit už v době, kdy byl ještě s kolumbijskou zpěvačkou. Web ShowNews Today nyní odhalil, jak popová hvězda na partnerovu nevěru zřejmě přišla.

Podle informací webu ShowNews Today měla Shakira odhalit partnerův románek ve chvíli, kdy se vrátila z cest domů a v jejich ledničce našla snědený jahodový džem. Piqué je přitom známý tím, že marmeládě neholduje. Stejně tak i jejich dva synové Milan a Sasha. Zpěvačce proto mělo být hned jasné, že její partner měl mezitím doma návštěvu.

Deník Mirror vedle toho poukazuje na to, že sama Shakira měla na Piquého údajnou nevěru narážet ve svém hudebním videoklipu k písni Te Felicito. „Zpěvačka v klipu otevírá ledničku, ve které nachází hlavu hudebníka Rauwa Alejandra, z čehož fanoušci vyvozují, že našla ‚pravdu v ledničce‘,“ stojí v článku.

Shakira a Piqué spolu žili 12 let, konec vztahu oznámili loni v červnu. V září už si sháněli právníky. Za rozchod může podle zpráv bývalý španělský reprezentant, který autorku hitů jako Waka Waka nebo Hips Don't Lie neustále podváděl. Při poměru s mladou studentkou Clarou Chiou Martiovou už to neměl ani skrývat.

Vyměnil Ferrari za Twingo

Slavná zpěvačka o jejich rozchodu dlouho mlčela, nedávno si však rozhodla vylít srdce v nové písni. Sportovní hvězdě se vysmála za to, že si po konci jejich vztahu a začátku nového významně pohoršil.

„Vyměnil jsi Ferrari za Twingo. Vyměnil jsi Rolex za Casio,“ zpívá Shakira v nové písni Out of Your League. Má to být jasný vzkaz jejímu expartnerovi Gerardu Piquému – zpěvačka zastupuje luxusní Ferrari a drahocenné hodinky Rolex, nová přítelkyně bývalé stálice španělské reprezentace i Barcelony Clara pak městský vůz Renault Twingo a lacinější ukazatel času značky Casio.

Optikou slavné Kolumbijky si tedy 35letý Piqué po rozchodu o dost pohoršil. Fotbalista, který v listopadu ukončil profesionální kariéru, se ale nenechal nikterak vytočit a na text z písně zareagoval s velkým nadhledem.

Piqué během jednoho ze svých mediálních vystoupení ukázal na své zápěstí, aby všichni viděli, že nyní má hodinky Casio, přičemž s japonskou společnostní uzavřel partnerství. Odpověď na zhudebněnou provokaci Shakiry dokončil v neděli, kdy na akci dorazil ve skromném Renaltu Twingo.

Tagy: