Vignerová o rozchodu s Kolečkem: Je to pryč, snaha byla. Sokyni poslala výhrůžný vzkaz

Modelka Aneta Vignerová v posledních dnech nešetří prohlášeními na sociálních sítích. Ve středu prostřednictvím Instagramu oznámila, že její vztah se scenáristou Petrem Kolečkem definitivně skončil. Nyní se k tomu rozhodla dodat několik detailů. Promluvila o zásnubách i společném zázemí.

Aneta Vignerová už podruhé za poslední čtyři měsíce cítí zradu. Její ex partner Petr Kolečko ji na konci léta vyměnil za herečku Denisu Nesvačilovou, aby se za pár týdnů nechal slyšet, že rodina je pro něj nade vše a vrací se k matce svého dvouapůlročního syna Jiříka. Od Anety dostal druhou šanci, vypadalo to na šťastný konec a odpuštěnou nevěru. Ale to by se scenárista nesměl nechat ve středu dopoledne vyfotit na veřejnosti společně s Nesvačilovou. Reakce Vignerové na sebe nenechala dlouho čekat.

„Šance tady byla, která je promarněna, a je to pryč. Nikdo se z toho nehroutí, protože ty věci byly dost bolestné a musí se na nich pracovat delší dobu. Já jsem za to velmi ráda. Jen chci obejít tyto bulvární záležitosti, nikdo se nehroutí,“ konstatovala vítězka soutěže Miss České republiky 2009 na svém Instagramu.

Ve čtvrtek odpoledne pak Aneta zveřejnila ještě jeden vzkaz, který je adresován, jak se zdá, přímo její sokyni. „Jen vám chci říct, že tady byla snaha veliká. Proběhly skoro zásnuby a prodávání baráku a kdesi cosi, abychom si vytvořili svoje nové pevné zázemí. Takže jenom chci, kdyby se na toto video dívala nějaká dotyčná osoba, která, si myslím, že se na to dívat bude, tak aby věděla, s kým má co do činění. Ještě to bude tvrdý,“ vzkázala modelka ve videu na Instagramu. Dodala, že uvést věci na pravou míru se rozhodla mimo jiné i proto, aby předešla šíření nepravdivých informací.

Redakce Showtimu se obrátila na zbylé dva aktéry s žádostí o vyjádření, zatím však žádnou reakci nezískala.

Tagy: