Další přírůstek do slavné rodiny. Herečka Hrušínská porodila, chlapec dostal tradiční jméno

Herečka Kristýna Hrušínská dostala před Vánoci krásný dárek. Přivedla totiž na svět zdravého chlapečka Jakuba. Radostnou novinkou se dcera slavných rodičů Jana Hrušínského a Miluše Šplechtové pochlubila na sociálních sítích.

Z Hrušínské se stala dvojnásobná maminka. S manželem a režisérem Matějem Balcarem už vychovává pětiletého syna Vojtu.

„Jakub,“ napsala herečka v popisku k fotografii svého čerstvé narozeného dítěte na Instagramu. Krátký vzkaz doplnila hashtagem „kuk já jsem kluk“. Hrušínská na fotografii září štěstím.

Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat gratulace. „To je krásný dáreček. Hodně zdravíčka a štěstí v životě. Zase se potvrdilo, že jste byla tak nádherná a narodil se kluk jako buk,“ napsala jí jedna z komentujících.

Že je herečka těhotná, oznámila začátkem srpna na sociálních sítích fotografií z dovolené ve Florencii. „Bude veselo. Druhé kolo začíná za tři, dva, jedna…,“ napsala a pochlubila se těhotenským bříškem.

Pro pánský časopis Playboy se tak v květnu zvěčnila už v požehnaném stavu. Pokračovatelka slavného hereckého rodu pro Showtime řekla, že myšlenka nechat se zvěčnit v odvážných pózách původně vznikla jako fór. Její manžel byl ale za focení snad ještě raději než ona sama. „Cítím se strašně sexy,“ řekla tehdy s úsměvem Hrušínská na dotaz, co říká na to, že fotí pro slavný magazín Playboy.

Hrušínská se na příchod miminka velice těšila, zda porodí holčičku nebo chlapečka, si ale nechávala do poslední chvíle pro sebe. „Vojtíkovi i nám bylo pohlaví miminka jedno,“ svěřila se Kristýna na konci listopadu v rozhovoru pro deník Blesk.

Tehdy prozradila, že s manželem už mají na příchod miminka téměř vše nachystáno a nezbývá jim než čekat. „Teď jsme konečně dokončili malování bytu, takže všechno dávám pomalu do kupy. Ale víceméně máme pro miminko všechno připraveno,“ prozradila Hrušínská.

Tagy: