Vojtěch Kotek se oženil. Po utajované svatbě odhalil i radostnou novinu

Vojta Kotek s přítelkyní Radanou.

Vojta Kotek se oženil

Vojtěch Kotek už není k mání. Sympatický herec se totiž ve čtvrtek tajně oženil. Veselka proběhla uprostřed přírody nedaleko Orlíku. Informoval o tom deník Blesk. Zamilovaný pár čeká za pár měsíců další radostná novinka. Jeho novopečená manželka je totiž podle fotek těhotná.

Přítelkyni Radanu si známý herec vzal podle informací deníku Blesk nedaleko Orlíku. Organizaci měl na starost sám snoubenec. Na jedné straně louky se uskutečnil obřad a na druhé párty. Připraveny byly také tři stany a nechyběl ani bar. Na veselku pak novomanželé dorazili v historických autech. Partneři si řekli své „ano“ pod nazdobeným svatebním obloukem a za přítomnosti muže navlečeného do kostýmu Vinnetoua.

Kromě samotné veselky odhalili novopečení manželé i další radostnou novinku. Partnerka Kotka je totiž v jiném stavu a její těhotenské bříško bylo nepřehlédnutelné.

Partneři si své soukromí velice střeží. Poprvé se spolu ukázali na veřejnosti na loňském karlovarském festivalu. Letos v březnu pak herec dorazil s partnerkou na premiéru filmu Betlémské světlo.

Kotek v minulosti chodil například s kolegyněmi Terezou Rambou a Berenikou Kohoutovou, s reportérkou Markétou Křivánkovou či tanečnicí Jessicou Monteiro. O přání založit rodinu a usadit se přitom známý herec hovořil už v únorovém rozhovoru pro Deník. „Dřív jsem chtěl něčeho dosáhnout. Měl jsem určité profesní mety, které pro mě byly zásadní. Teď žiju tím, že bych chtěl bydlet na nějakém hezkém místě, mít rodinu, něco pěstovat… To je oproti dřívějšku totální obrat. Někdo si teď možná řekne, že jsem se zbláznil, pro mě je to realita,“ uvedl.

Tagy: