Vondráčková musela kvůli cizí písni překonat stud. Promluvila o novém vztahu

Zpěvačka Lucie Vondráčková je momentálně single.

Lucie Vondráčková o novém klipu i možné lásce

Lucie Vondráčková se v životě ráda pouští do vod, které překračují její komfortní zónu. V tom si dlouhodobě rozumí s kolegou Raegem, jehož nabídku na další spolupráci teď přijala. Objevila se tak v novém klipu, který ale není její. Zpívat tak musela slova, která by se prý styděla říkat i v posteli svému příteli.

Raego považuje hudbu za své životní poslání, největší štěstí ale nachází ve svých blízkých. I proto už pomalu pomýšlí na rodinu. „To je limit, který bych chtěl překročit. Asi bych si chtěl koupit i nějaké vlastní bydlení a jednou mít zdravé a úspěšné děti. A co nejdéle tady mít své blízké,“ vypočítal svá největší přání.

„Mně se to strašně líbí, protože Raego je takový střelec. Myslím, že také rád hledá nové cesty i v tvorbě a muzice. Baví mě někdy zabloudit v životě, protože potom musíte najít novou cestu,“ komentovala pocity z Raegovy písně Vondráčková.

Nový videoklip je motivovaný erotickým filmem 365 dní, a tak jsou některé scény pěkně lechtivé. Když navíc písničku Raego psal, myslel na konkrétní osobu – prý to tak má vždycky. „V textech tak můžeš trošičku poznat, na co myslím nebo co v životě prožívám. Ale jestli se ptáš na ženu, tak ti nemůžu říct, žádná ještě nenosí můj prstýnek,“ odpověděl na dotaz reportérky Showtimu.

Veškerý čas i energii věnuje Raego své práci. A radost má i ze spolupráce se slovenským kamarádem, úspěšným DJ a hudebním producentem s přezdívkou Mairee, se kterým si Lucie Vondráčková zahrála zamilovaný páreček. Žhavou atmosféru mezi nimi navíc podtrhlo i půvabné prostředí na Rakovnicku.

Partnera Vondráčková nehledá

„Maireeho vidím poprvé a hned jsme si sedli. Myslím, že jsme stejná krevní skupina,“ popsala Vondráčková. I přesto ale byla ze spolupráce na rozpacích. „Mám mu (v klipu) říkat takové hodně sexy věci, které bych neřekla ani šeptem a tady je najednou musím zpívat. Je to takové zvláštní, ale on má stejný smysl pro humor,“ doplnila.

Sama si prý ráda nechává věci pro sebe, často i svoje nápady. „A kdyby se mi někdo líbil, tak to ani nebude vědět. Dozví se to třeba za 15 let. Nejsem úplně holka, která by říkala, co cítí,“ přiblížila Lucie.

Situace je to ale čistě hypotetická, partnera prý v současnosti nehledá. „Mně je nejlíp s mými syny. Jsem naprosto spokojená, je nám dobře a jsem ráda, že to takhle funguje, že člověk nemusí za každou cenu s někým být,“ svěřila se.

Na poznámky, že se nemá o koho opřít, má jednoduchou odpověď. „Opírám se sama o sebe a vždycky jsem to tak měla, protože v dnešní době jsou ženské samostatné. A když přijde nějaká láska, o to líp, ale nemusí, nehledám a je mi opravdu dobře,“ ujistila.

Tagy: