Kolotoče i lvi. Vémola prozradil, jak bude vypadat svatba s Lelou a zda chce další děti

Lela Ceterová s Karlosem Vémolou

MMA zápasník Karlos Vémola promluvil o svatbě s partnerkou Lelou. Chystá ji na letošní léto. Slavný bijec přitom nebude troškařit. Redakci Showtime prozradil, že u jeho vstupu do manželství nebudou chybět například lvi nebo kolotoče.

Karlosi, platí že si 28. července s Lelou řeknete „ano“?
Pokud si to Lela nerozmyslí, tak nevím, proč by mělo být ne. Loni se to zrušilo z nějakých zdravotních důvodů a letos doufám, že nám do toho nic nevleze a že toho 28. července bude to krásné datum, co mělo být loni.

Teď mě čekají tři zápasy a pevně věřím, že jeden z toho bude titulový a já splním vše, co jsem slíbil svým fanouškům a ženě – vstoupím do toho chomoutu jako šampion.

A bude to grandiózní svatba?
Záleží asi, jak pro koho. Budou tam takové pro mě normální věci jako kolotoče, lvi, hodně pití, muzika atd.

Jste ze svatby nervózní?
Nejsem vůbec nervozní. Nechci aby to znělo blbě, ale já Lelu beru jako moji ženu. Že k tomu bude mít papír a prsten, na tom nic nemění. Lela je moje žena, já jí nijak jinak neřeknu. Svatba je spíš pro ni, nějaké utvrzení, formalita. Pro mě je to můj životní partner, parťák, máme spolu krásné dvě děti, spoustu dalších snad na cestě, takže pro mě je to opravdu jen formalita.

Spíš chci aby ten den byl krásný hlavně pro ni, ale zároveň tam musíme jet na lodi, musíme s kluky jezdit na kolotoči, musí tam běhat lvi, být muzika. Chci si to taky trochu užít. Přeci jenom budu teď mít během tří měsíců tři zápasy, takže budu v neustálé dietě a bude to poprvé, kdy se najím.

Proto jsme to v loni odložili. Chtěl jsem to bez sádry. Opravdu jsem nebyl ve formě, musel bych si odstřihávat rukáv od saka. Lela měla ještě buben. Teď je nás o jednoho víc, do té doby bude možná ještě další na cestě, takže se na to opravdu těším. Bude to takové zakončení veškeré dřiny.

Tagy: