Zachránil Tobíka a teď se k nám jezdí koupat. Leitgeb s Dvořákem zavzpomínali na chvíli hrůzy

Nikol Leitgeb byla kmotrou knihy záchranáře Marka Dvořáka.

Přátelství mezi Nikol Leigteb a Markem Dvořákem

Záchranář Marek Dvořák křtil svoji knihu. A jako kmotru si pozval influencerku a herečku Nikol Leitgeb, se kterou ho pojí přátelství. Při této slavnostní příležitosti pak oba zavzpomínali, jak se vlastně seznámili.

Marek Dvořák musel nejdřív zachránit Nikolina syna Tobiase, který přestal dýchat, a pak se z nich stali přátelé. „Já pak po něm chtěla různé předpisy na léky, on mi je stále dodával. Tak jsem si říkala ‚ty jo, to by bylo fajn se kamarádit, mít takového doktora mezi přáteli‘. Pak přijel i s rodinou k nám do bazénu a kdo se u nás vykoupe, tak už je rodina,“ popsala se smíchem redakci Showtime Leitgeb.

ČTĚTE TAKÉ: Tofimu dala dcera košem. Puberta začíná řádit, holčička je asi po mně, přiznává herec

„My se nemáme doma kde mýt, tak se tam jezdíme koupat často. A vždycky, když začneme smrdět, jedeme k Leitgebovým,“ doplnil ji Dvořák, který si Nikol vybral jako kmotru své knihy o příbězích z vlastní praxe. A to byl moment, kdy se otevřely i osudové vzpomínky. „Pamatuji si to velmi přesně, ale u té události byl můj manžel. Já jsem tehdy zrovna odjela na očkování proti covidu, a proto Tobíka rozdýchával on. Přijela jsem asi deset minut potom,“ zavzpomínala na chvíle hrůzy Leitgeb.

Smysl pro humor mají společný, a tak o vtípky nebyla nouze prý ani v sanitce. „Ty ses mě snažil rozesmát v té sanitce. Viděl jsi, že jsem byla celá bílá, stejně jako Tobík, a začal jsi svoje frky, ten černý humor. A já se chytla, protože když budu brečet, tak si nepomůžu. Ale tušila jsem, že bude všechno v pořádku, protože jsi ho prohlédl ještě v sanitce,“ dodala Nikol.

„Abych byl chviličku vážný, tak ona se zachovala skvěle a její manžel také. On to dítě zachránil. Poskytl mu adekvátní první pomoc, a to je přesně to, co chceme, aby lidé dělali, a za to mu patří velký obdiv,“ uvedl na adresu Petra Leitgeba Dvořák.

Tagy: