Záhadná smrt modelky. Hvězdě Playboye bylo 38 let, chodila s Balotellim i Sterlingem

Ve věku pouhých 38 let zemřela anglická modelka Tabby Brownová, která pózovala pro řadu významných časopisů. Do povědomí veřejnosti se dostala také díky tomu, že randila s některými slavnými fotbalisty. Smutnou zprávu o jejím úmrtí potvrdil webu Daily Mail její manažer, příčina smrti však zůstává neznámá.

Tabby Brownová, která pocházela z jižního Londýna, byla nejen modelkou, ale i tanečnicí a herečkou. Zazářila například v zábavní reality show The Bachelor a zahrála si v reklamách pro společnost Canon či Virgin Atlantic.

Pyšnit se mohla také tím, že se objevila v hudebních videoklipech Snoop Dogga, Dizzeeho Rascala nebo B.O.B. Uplatnila se však zejména jako modelka, fotila pro magazíny Cosmopolitan, Elle a Playboy, připomíná web The Sun.

ČTĚTE TAKÉ: Šok i zlomené srdce. Will Smith reagoval na překvapivou knihu manželky, s níž žije v odloučení

Veřejnost si ji pamatuje také proto, že chodila se slavnými fotbalisty. V roce 2011 tvořila po dobu sedmi měsíců pár s úspěšným italským sportovcem Mariem Balotellim, se kterým se seznámila v nočním klubu.

V roce 2016 se objevovala po boku hráče Chelsea FC Raheema Sterlinga. V minulosti byla modelka velmi aktivní na Instagramu, kde má přes 300 tisíc sledujících. Poslední dobou se však držela v ústraní. Poslední příspěvek totiž přidala v únoru minulého roku.

Že Tabby Brownová zesnula v pouhých 38 letech, potvrdil britskému deníku Daily Mail její manažer. Co přesně ale bylo příčinou smrti, prozradit nechtěl.

Její profil na Instagramu se okamžitě začal plnit kondolencemi. Nad ztrátou Tabby Brownové truchlí rodina, blízcí přátelé, ale i stovky fanoušků. „Mám zlomené srdce. Budeš mi moc chybět. Vždy si byla upřímná, milující, zábavná a krásná kamarádka. Vždy jsme si říkaly, že musíme ze svých životů vytěžit maximum. Odpočívej v pokoji,“ napsala například pod fotku Brownové modelka Louise Gloverová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dojatá Anička Slováčková děkuje za podporu. Věří, že všechny těžkosti zvládne

Tagy:
Londýn smrt úmrtí fotbalista modelka fotbal Raheem Sterling Mario Balotelli Tabby Brown Tabby Brownová