Zdrcená Heidi Janků o smrti Hany Zagorové: Když zemřel můj muž, byla mi oporou

Smrt Hany Zagorové, která zemřela pouhých jedenáct dní před svými 76. narozeninami, zasáhla i zpěvačku Heidi Janků. Obě byly rodačky z Ostravy, a přestože je od sebe dělilo šestnáct let, byly si velmi blízké.

Zprávě o úmrtí Hany Zagorové Heidi Janků nemohla uvěřit. „Vždycky na ni budu vzpomínat s láskou, protože to byl strašně hodný, milý a laskavý člověk. Lidi to poznají, proto ji měli všichni tak strašně rádi,“ svěřila se CNN Prima NEWS třesoucím se hlasem Heidi.

Na zesnulou kolegyni si hned vybavila milou vzpomínku. „Nemůžu zapomenout na to, co se stalo v době, kdy jsem v naší branži byla ještě úplný elév. Potkaly jsme se na nějaké společné akci, kde nás bylo strašně moc a já tam byla jako vyděšené kuře. Ona za mnou jako jediná přišla a okamžitě mi nabídla tykání: „Když jsme teďka ty kolegyně, tak si můžeme tykat,“ řekla mi tehdy. Brala jsem to od ní jako krásné gesto v šoubyznysu, ve kterém jsem se tenkrát neuměla ještě pohybovat. Navždy mi zůstane v srdci,“ dodala Heidi Janků.

Naposledy se viděly před covidem

Oporou jí Hana Zagorová byla i v době, kdy Heidi zemřel milovaný muž, hudebník a producent Ivo Pavlík. „Napsala mi a kondolovala mi. Měli se s Ivošem také moc rádi. Moc to pro mě znamenalo,“ uvedla zpěvačka. Se zesnulou Hanou Zagorovou se naposledy osobně potkala před dvěma lety. „Bylo to ještě před covidem. Vždycky jsme se spolu rády viděly a měly si co říct. Hanička bude strašně moc chybět,“ uzavřela Heidi.

Tagy: