Zdrcující diagnóza Slováčkové spustila lavinu podpory: Ty to dáš, vzkazují Háma či Elbel

Anička Slováčková

Slováčková potvrdila, že se jí vrátila rakovina

Jsi ta nejsilnější bytost a bojovnice, vzkazují na Instagramu osobnosti české kultury Aničce Slováčkové, která se s fanoušky podělila o zdrcující diagnózu. Do dalšího boje s rakovinou jí popřáli mnoho sil vedle stovek fanoušků například moderátor Aleš Háma, zpěvačka Martina Pártlová nebo herečka Michaela Tomešová.

Teprve 28leté Aničce se vrátila rakovina, tentokrát v ještě těžším stadiu než dříve. Smutnou zprávu sdílela s optimistickým vyjádřením na Instagramu. Již za pár minut se pod jejím příspěvkem objevila záplava přání brzkého uzdravení a další povzbudivá slova. „Jsi moje láska statečná,“ napsala Slováčkové „kolegyně“ z branže Pártlová.

K TÉMATU: Anička Slováčková bojuje o život. Vrátila se mi rakovina, cítím vztek a strach, napsala

Optimistický vzkaz připojila i zpěvačka a herečka Michaela Tomešová. „Aničko, jseš ta nejsilnější bytost, kterou znám! Posílám spoustu energie. Všechno dopadne dobře, a pokud to zatím dobře nedopadlo, pak to ještě není konec,“ vzkázala jí. „Zlato, jsme s tebou, všichni,“ přidal se zpěvák Vojtěch Drahokoupil.

Aby se Slováčkové podařilo porazit zákeřnou nemoc, jí popřál i moderátor Aleš Háma. „Aninko, moc na tebe myslím. Drž se, má milá, sílu posílám. Je to svině, ale ty to dáš,“ napsal na sociální síti. „Aničko, mám tě neskutečně ráda! Jsi pro mě obrovskou inspirací a překrásnou bytostí! Jsem s tebou! Všechno bude dobré,“ doplnila zpěvačka a herečka Kateřina Pechová. Slova podpory přidal například i zpěvák Roman Tomeš, komička Adéla Elbel nebo herečka a zpěvačka Mariana Prachařová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Csáková věnuje narozeninový koncert Gottovi. Příští rok vyrazí na velké turné

Tagy: