Obavy o zpěvačku Britney Spears. Zmizela ze sociálních sítí a neozývá se svému okolí

Americká zpěvačka Britney Spearsová

Britney Spears je nezvěstná

Zpěvačka Britney Spears zmizela. Ani její blízcí nevědí, kde je. Ještě před týdnem přitom publikovala na sociálních sítích emotivní příspěvky o tom, jak se ji otec pokoušel během opatrovnictví zabít.

Zpěvačka Britney Spears je podle zahraničních médií nezvěstná. V sobotu zmizela z Instagramu a neozývá se ani své bývalé asistentce Felicii. Ta médiím prozradila, že o zpěvačce neslyšela už pěknou dobu a na její zprávy Britney neodpovídá. „Jen doufám, že je (zprávy) dostává. Vím jistě, že v minulosti tomu tak nebylo,“ zmínila asistentka.

Co stojí za odříznutím od světa, ví tedy asi jen sama popová star. Nabízí se varianta, že by šla do sebe kvůli dětem. Její dva synové zpěvačku totiž nechtějí vídat a bydlí u otce. Hlavním důvodem je nahota, kterou Britney neustále vystavuje právě na sociálních sítích.

Před rokem vyhrála umělkyně soud o opatrovnictví nad svým otcem Jamiem. Ten už tak dál nemůže spravovat ani její peníze, ani soukromý život.

Po pracovní stránce se ale Spears daří. A to hlavně díky zpěvákovi Eltonu Johnovi, který s ní nazpíval remix svých velkých hitů. Americké zpěvačky mu prý bylo líto. A povedlo se, duet Hold Me Closer se stal jedničkou v mnoha zemích.

Tagy: