Britney Spearsová znovu šokovala polonahými pózami. Video se rázem stalo hitem internetu

S o dvanáct let mladším přítelem čekají prvního společného potomka.

Britney Spearsová nepřestává šokovat fanoušky

Zpěvačka Britney Spearsová se soudně zbavila dohledu svého otce a veřejnost nepřestává šokovat. Fanouškům předvedla sérii polonahých fotografií a připojila i video. Za dvě hodiny mělo osm milionů zobrazení.

Loni v listopadu získala Britney Spearsová téměř po čtrnácti letech zpět svou svobodu. Od roku 2008 byl kvůli zpěvaččiným psychickým problémům jejím opatrovníkem otec, který nad ní držel pevnou ruku. Po verdiktu soudu fanoušci i popová Star slavili.

Brzy nato však přišla nečekaná rána. Spearsová přišla o miminko, které čekala se snoubencem Samem Asgharim. I přes těžké chvíle se ale nakonec svého šťastného dne dočkali – letos v červnu si řekli své ano.

Ani svatební den zamilované dvojice ovšem neproběhl bez pořádného dramatu. Svatbu se pokoušel vniknutím do areálu překazit exmanžel zpěvačky Jason Alexander. Nakonec ho zadržela policie a až poté mohla svatba probíhat podle plánu.

Navzdory všem osobním dramatům přitom zpěvačka nezapomíná fanoušky, kterých má na Instagramu přes 40 milionů, zásobovat velmi odvážnými snímky. Naposled šokovala polonahými pózami v posteli, a vypadá to, že je se svou psychickou i fyzickou formou nadmíru spokojena.

Tagy:
video Instagram nahota otec zpěvačka Internet Britney Spearsová Jason Alexander nesvéprávnost