Zpěvačka Debbi se vdala. Utajovanou svatbu propálila na sociálních sítích Marta Jandová

Zpěvačka Debbi, vlastním jménem Deborah Kahlová, se provdala za svého přítele Tomáše. Šťastnou novinku propálila na sociálních sítích zpěvačka Marta Jandová, která se se snímky z hostiny pochlubila na sociálních sítích.

„Dnes jsem si před koncertem odskočila na svatbu. Na krásnou svatbu Debbi. Děkujeme za pozvání a hodně štěstí,“ napsala na svém Instagramu 48letá zpěvačka a sdílela i několik společných fotografií s novomanželi. Ze snímků lze usuzovat, že si zamilovaný pár svůj velký den velice užíval. Ačkoliv se snoubenci netajili tím, že tento týden chystají svatbu, fotografiemi z veselky se zatím sami nepochlubili.

Debbi se se svým manželem seznámila během covidové pandemie. Začátkem tohoto roku ji Tomáš požádal o ruku. „Byla jsem velmi překvapená, opravdu jsem to nečekala. Ale bylo to strašně romantické,“ svěřila se koncem ledna v pořadu ShowTime zamilovaná zpěvačka. Prozrazovat detaily zásnub sice nechtěla, ale s jednou zajímavostí se přece jen svěřila.

Přítel si totiž při výběru prstýnku vypomohl šperky z její šperkovnice, což se ale ukázalo jako velká chyba. „Našel prstýnek, o němž si myslel, že ho nosím na prsteníčku, a s ním šel do klenotnictví. Tam mu ale sdělili, že se jedná o velikost 57, což je obrovský prstýnek,“ popsala.

Roztomilá historka

„Já ale myslím, že jsem ho tak v patnácti dostala od kámošky a nosila ho na palci,“ vysvětlila sympatická zrzka, která se nakonec naštěstí dočkala prstýnku v běžné velikosti.

V obchodě totiž přítele přemluvili s tím, že se dá případně upravit. „Večer byla ta scéna žádosti, kdy klečel a já mu říkala, že mi ho může nandat. A on: ‚No, on ti nebude…‘ A začal mi vyprávět tuhle storku,“ smála se zpěvačka, které se celý příběh zdál být roztomilý.

Ačkoliv místo, kde by se měla svatební hostina odehrát, vybrané neměli, už tehdy věděli, že by chtěli svatbu stihnout ještě letos. „Máme představu, že než v nějakém zámku nebo radnici či kostele, tak spíš někde venku. Ale asi budeme muset ještě najít to správné místo,“ svěřila se před několika měsíci Deborah Kahlová, která se rozhodla vzít příjmení po manželovi, tudíž je z ní Deborah Pchálková.

Tagy: