Tvrdá rána pro zpěvačku Rihannu: Nejdřív radost z narození syna, pak rodinu zasáhla tragédie

Radost světové popstar Rihanny z narození druhého dítěte vystřídal rodinný smutek. Ve věku 28 let zemřela její sestřenice Tanella Alleynová, která byla známá zejména na sociálních sítích. Pohřeb se konal na jejím rodném Barbadosu, odkud pochází i zpěvačka. Příbuzní příčinu smrti nezveřejnili. O události informoval web Daily Mail.

Světoznámá umělkyně se 3. srpna společně se svým mužem a raperem Rakimem Mayersem, který je známý spíše pod přezdívkou A$AP Rocky, radovala z narození syna. O několik dní později ji zaskočila nečekaná zpráva o smrti sestřenice. Ta měla zemřít 13. srpna, píše web Daily Mail.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Eminem zatrhl republikánskému kandidátovi na prezidenta využívat svou hudbu v kampani

Příčina smrti nebyla dosud zveřejněna. Adoptivní matka Tanelly však podle webu uvedla, že mladá žena absolvovala před svým skonem CT vyšetření. Lékaři si měli povšimnout podivné „černé skvrny“.

V pondělí 28. srpna proběhlo poslední rozloučení na jejím rodném ostrovním státě. Příbuzní mladé ženy zaplnili místní kostel svatého Jiří především v bílých šatech. Nezvyklý oděv může v některých kulturách vyjadřovat hlubokou úctu k zesnulému a jeho životu.

Podle informací místního webu Loop Barbados News zazněla během bohoslužby i známá balada zpěvačky Lift me up. Při smuteční řeči se na Tanellu vzpomínalo jako na někoho, kdo „žil vždy ve vděčnosti, ale i s množstvím pobuřujících názorů“. Její adoptivní matka Julie-Ann Bryan pronesla, že na Tanelle „bylo vždy cosi zvláštního“ a že šlo o „velmi odvážnou ženu“.

Rihannu již v minulosti zasáhla nečekaná zpráva o smrti blízkého člena rodiny. V prosinci 2017 byl během vánočních svátku postřelen neznámým mužem. Následkům zranění následně podlehl. K tragédii došlo jen den poté, co s popovou zpěvačkou trávil čas v rodinném kruhu. Pachatele se dosud nepodařilo vypátrat a o motivech činu se rovněž spekuluje.

Tagy: