Strach o zpěváka One Direction: Zrušil turné a leží v nemocnici. Je na tom špatně, tvrdí zdroje

Britský zpěvák Liam Payne byl hospitalizován, a to jen dva týdny poté, co kvůli infekci ledvin zrušil turné. Zdravotní problémy člena slavné skupiny One Direction přepadly v Itálii, jeho stav je podle deníku The Sun vážný.

Zpěvák Liam Payne s přítelkyní Kate Cassidyovou oslavovali roční výročí vztahu u jezera Como v Itálii. Romantickou dovolenou však překazily zdravotní trable 30letého muzikanta.

ČTĚTE TAKÉ: Pomník na zastávce s nedopitým alkoholem. Lidé uctívají zesnulého baskytaristu Jamaronu

Člen populární skupiny One Direction musel být záchrannou službou převezen do nemocnice s bolestmi ledvin, informoval server The Sun.

„Liam je na tom špatně. Leží však na nejlepším místě a lékaři snad konečně zjistí, proč je mu neustále zle,“ řekl britskému webu nejmenovaný zdroj. Zpěvák je prý velmi smutný ze zkažené dovolené s přítelkyní. „Aspoň tam Kate byla, aby mu v nejhorším momentu pomohla,“ pokračoval.

„V nemocnici bude podle lékařů minimálně dalších šest dní. Chtějí udělat všechny možné testy, aby jeho zdravotním problémům lépe porozuměli,“ dodal zdroj.

Payneův stav znepokojuje fanoušky i jeho rodinu. „Strašné. Všichni se o něho moc bojíme, navíc je ještě takhle daleko,“ smutnila v rozhovoru pro britský deník Daily Mail Karen Payneová, zpěvákova matka. „Je v Miláně a zatím to vypadá, že tam bude týden. Cítím se bezmocná,“ doplnila. Jak dále řekla, může jen sedět, čekat a doufat.

Dlouhodobé problémy

Není to poprvé, co zpěvák v posledních měsících skončil v nemocnici. V srpnu se fanouškům na sociální síti svěřil, že v ní několik dní pobyl kvůli vážné infekci ledvin.

„Je to něco, co bych nikomu nepřál. Lékaři mi nařídili, že si musím odpočinout a zotavit se,“ napsal v příspěvku z 25. srpna. V návaznosti na to oznámil odklad turné po Jižní Americe. „Je mi to moc líto,“ vzkázal fanouškům, kteří si již zakoupili lístky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřela Yvonne Přenosilová. Průkopnici českého rock and rollu bylo 76 let

Tagy: