Kuchařová o zradě Brzobohatého: Zrovna jsme obnovili manželství a pracovali na rodině

Od rozpadu manželství s Ondřejem Gregorem Brzobohatým uplynulo několik měsíců a krásná modelka Taťána Kuchařová jen září. V rozhovoru pro redakci Showtime vylíčila, co jí pomohlo se s těžkou životní situací popasovat, a odhalila další útrapy z manželství. Krátce před tím, než se provalil vztah Brzobohatého s Danielou Písařovicovou, totiž společně stvrdili sňatek církevním obřadem a prý se snažili i o miminko.

Miss World se plně ponořila do práce. „Pracovně mám teď nejhezčí roky. Navrhuji svoji druhou kolekci oblečení a mám krásné nové spolupráce. Radost mi dělá i moje nadace. Těším se z toho a dodává mi to sebevědomí. Dělám věci, které dávají smysl a které mě těší,“ uvedla Kuchařová.

Popasovat se s rozvodem jí pomohl také terapeut. „Myslím si, že není žádná ostuda přiznat, když navštívíš terapeuta. Rozhodně nešlo o psychiatra. Toho potřebuje někdo jiný, ne já,“ upřesnila modelka. „Nejsem jediná, kdo si prošel toxickým vztahem, a člověk toho díky vedení terapeuta hodně pochopí. Strašně mi pomohlo se od toho odpoutat a pochopit věci, které nemají logiku. Pochopila jsem, že já jsem zdravá, a ne ta druhá strana,“ pokračovala modelka.

Přiznala také, že je teď ten správný čas, aby si našla pravého „parťáka“ do života. „Zatím se rozkoukávám a dávám si načas. Ještě se to hojí. Z takové ztráty a životní změny se člověk nějaký čas dostává. Ještě mám čas a nechci na sebe tlačit,“ řekla Kuchařová. V současnosti prý přítele nemá.

Třeba mu za to jednou poděkuji

Redakci Showtime se svěřila, jak nahlíží na celý mediální humbuk kolem údajného vztahu jejího bývalého muže a moderátorky Daniely Písařovicové, který měl začít ještě v době, kdy byli manželé. „Nikdy jsem nepropálila nic, za co by si nemohl sám. Ostatně ta jedna z mnoha nevěr se propálila. To, že je s Danielou, bylo v éteru už hodně dlouho,“ řekla Kuchařová.

„To, že svůj vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co my jsme byli velmi čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině, je prostě fakt a chápu, že se k tomu nehodlají vyjadřovat. Jak říkám, jejich karma, jejich štěstí. Nechávám ty věci plynout a třeba se časem ukáže, jak to je,“ sdělila 34letá modelka.

Kuchařová s Brzobohatým tvořila pár téměř deset let. Konec manželství jí tak dal pořádně zabrat. „Na to, čím vším mě protáhl a co jsem si zažila, neskutečné manipulace i přísahání na smrt vlastní rodiny, jsem se s tím dokázala dobře popasovat. Věřila jsem mu a myslím si, že jsem to důstojně ustála,“ řekla s tím, že svému exmanželovi nepřeje nic zlého. S rozchodem se už smířila. „Jsem věřící a myslím, že nám všem se to nahoře sčítá. Pro mě bude definitivní tečkou anulace církevního svazku. Byla to pro mě velká životní zkouška a třeba mu za to jednou poděkuji. Nemuselo to být ale tak, jak bylo,“ řekla.

Příjmení Kuchařová už má královna krásy v dokladech. Na sociálních sítích to ale ještě vázne. „O změnu příjmení se snažím už několik týdnů, ale Instagram a Facebook neodpovídá,“ přiznala česká kráska.

Redakce Showtime požádala o vyjádření také Ondřeje Gregora Brzobohatého. „Nehodlám to opět komentovat. Příčí se mi zahlcovat veřejný prostor svými postoji či názory na můj osobní život,“ řekl Ondřej k pasáži z rozhovoru s Kuchařovou o nevěře a o tom, že si začal s Písařovicovou měsíc po obnovení církevního svazku.

Tagy: