Šéfe, utopil jsem auto. Řidič jel kilometr pražským potokem, natočili ho svědci

Řidič rozvážkové služby sjel do pražského potoka. Jízdu Botičem zachytili svědci.

Auto jelo korytem pražského potoka

O řidiči, který sjel autem do Botiče – v korytě potoka jel celý kilometr, a dokonce sjel jez – jsme vás v Krimi již informovali. Na internetu se však objevilo nové video, na kterém nešťastník korytem pražského potoka přijíždí.

Nešťastníkovi stěrače stíraly ještě dlouho poté, co sjel jez, pod kterým se takzvaně „cvaknul“, a dokonce i v době, kdy auto tahali z vody hasiči. Řidič rozvážkové služby neměl vůbec dobrý den. Korytem ujel kilometr, než se zřítil do zhruba metrové hloubky.

Celá polízanice začala u stadionu Bohemians Praha. Řidič špatně zajistil své auto a sjel s ním až do koryta Botiče. Ironií osudu bylo, že jízda řidiče skončila přímo u nadživotní sochy vodníka, který Botič střeží. Hned poté, co auto vylovili hasiči, volal svému šéfovi a hovor začal slovy: „Šéfe, já jsem zase něco vyvedl.“

„Utopil jsem auto. Normálně mi sjelo do Botiče,“ přiznal se svému nadřízenému řidič. Samotné video z cesty korytem potoka je velmi zarážející. Vypadá to totiž, že patálie řidiče byly ještě větší, než si kdokoliv nejdřív myslel. Řidič se zřejmě nejprve vydal proti proudu, a v korytu potoka se musel někde otočit.

To dokazuje fakt, že video, které natočili svědci, je natočené z místa, kde již řidič jede po proudu, směrem ke stadionu klokanů. Pro připomenutí – právě u stadionu Bohemians Praha do potoka podle policistů i stop pneumatik sjel. „Celou událost jsme řešili jako dopravní nehodu. Na místě se řidič podrobil dechové zkoušce i zkoušce na drogy, obě byly negativní,“ dodal policejní mluvčí Jan Daněk.

Na místě policisté uložili řidiči pokutu. Muž policistům řekl, že korytem Botiče jel, protože se snažil najít nějaký výjezd. Jak ale víte, nakonec našel pouze jez.

Tagy: