Skandinávský styl roste na oblibě. Rychlou a efektivní změnu interiéru zvládnete i sami

Toužíte vybudovat nové bydlení v moderním stylu? Akustické panely Woodea přinášejí designové řešení pro celou domácnost. Dají se použít jako vybavení ložnice, pozadí pro stěnu v obývacím pokoji nebo jako oživení kuchyňské linky. Přírodní dřevěné materiály rozzáří a zútulní prostor vašeho domu či bytu.

Moderní skandinávský design, který funguje

Dřevěné lamelové panely Woodea jsou designovým řešením vašeho interiéru, které lze použít jako dekorativní prvek nebo k obložení celé místnosti. Panely Woodea vás navíc zbaví nepříjemných ozvěn, izolují vnější hluk a zajistí čistou akustiku celé místnosti.

Instalace, kterou zvládne opravdu každý

Přizpůsobení panelů a jejich instalace je velmi jednoduchá. Za použití několika samovrtných šroubů nebo lepidla máte za pár desítek minut panely nainstalované. Jednoduchý a přesný návod je součástí každého balení.

Dostupná pořizovací cena a zboží skladem

Myslíte, že skandinávský interiérový design a kvalitní provedení musí znamenat vysokou pořizovací cenu? Omyl. Woodea designové dřevěné lamelové panely svou cenou a vysokou kvalitu potěší nejen vaše oko, ale i peněženku.

Praktické rozměry a vlastnosti panelu Woodea

Designové dřevěné panely Woodea jsou dodávané v rozměrech 240 cm x 60 cm. Jedná se o kombinaci dřevěných lamel ve čtyřech variantách – Dub Klasik, Černý Dub, Dub Olej a Ořech Natural a černé podkladové plsti.

Kvalitní a udržitelné materiály

Panely tvoří plsť z ekologicky recyklovaných PET lahví. Lamely z MDF desky s certifikací FSC jsou z přední strany kryté dřevěnou dýhou. Modely Dub Olej jsou ošetřeny přírodním olejem z lněného semínka.

Tagy: