Mladíci v Brně zbili staršího muže, ten se skutálel ze schodů. Policie již agresory dopadla

Agresoři v Brně napadli muže.

Pokračování případu agresorů v Brně

Nic jsem neudělal, tvrdil muž, kterého v Brně zničehonic napadla skupinka mladších agresorů. Vyhlídli si ho na schodech kousek od parku v Denisových sadech. Dlouho to ale netrvalo a městští policisté agresory zadrželi. Výrazně k tomu přispěl strážník obsluhující kamery.

Hlídkám městské policie se podařilo začátkem prázdnin dopadnout tři muže podezřelé z fyzického napadení. Velkou měrou k tomu přispěl strážník sledující kamery na služebně v centrální části města. Na nočních záběrech z hradeb v Denisových sadech totiž zahlédl, jak trojice na schodech vedoucích ke katedrále útočí na osmačtyřicetiletého muže, uvedla Městská policie Brno na svém webu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Žena na Vyškovsku po potyčce pobodala partnera. Policie ji obvinila z pokusu o vraždu

„Osmačtyřicetiletý muž si od mladíků zřejmě po krátké výměně názorů vysloužil několik ran a kopanců, až spadl na zem a skutálel se ze schodů,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Na pomoc napadenému muži vyrazila jedna hlídka. „Mám rozbité oko. Tady nějaký s*áč mě napadl. Mě tady řezal a utekl nahoru. Nic jsem mu neudělal,“ řekl napadený muž.

Okamžitě po útoku z místa činu skupinka pachatelů utekla. Druhá hlídka se je okamžitě vydala hledat. Od kolegy obsluhujícího kamery totiž měla k dispozici jejich popis a směr, kterým mladí muži odcházeli. Schovat před městskou policií se jim nepodařilo. „Díky včasným informacím strážníci našli trojici podezřelou z trestného činu u nedalekého baru,“ řekla Skřivánková. Podezřelí muži tak následně skončili v rukách státních policistů.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Potyčka cizinců na Žižkově skončila pobodáním. Po útočníkovi na útěku pátrá policie

Tagy: