Sledujte záznam Partie s Václavem Klausem: Jak exprezident hodnotí 20 let Česka v EU?

Bývalý prezident Václav Klaus

Václav Klaus v Partii Terezie Tománkové

Co chtějí strany měnit v Evropě? A je pro Českou republiku migrační pakt výhrou, nebo skrývá kvóty? V pořadu Partie Terezie Tománkové budou diskutovat ministr vnitra a předseda hnutí STAN Vít Rakušan a místopředseda Sněmovny a hnutí ANO Karel Havlíček. Do druhé části pořadu přijal pozvání bývalý prezident Václav Klaus. Mluvit bude o 20 letech v Evropské unii jako muž, který přístupovou smlouvu podepsal. Sledujte Partii v neděli 5. května od 11:00 na CNN Prima NEWS, TV Prima nebo v tomto článku.

Očekávané volby do Evropského parlamentu se nezadržitelně blíží. Svůj hlas budou Češi vhazovat do volebních uren již 7. a 8. června. Kampaň do eurovoleb zahájily již všechny politické strany či koalice – a jejich programy se v mnohém liší.

ČTĚTE TAKÉ: Reakce ANO na antikampaň ODS? Neadekvátní, hádají se o bábovičku, shodují se Vojtko a Diviš

Co by v Evropě chtěla měnit koalice Spolu či hnutí ANO? Jak se STAN a hlavní opoziční strana staví k migračnímu paktu? Jedná se o výhru pro Českou republiku, nebo skrývá kvóty? Do pořadu Partie Terezie Tománkové přijali pozvání ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) a místopředseda Sněmovny a hnutí ANO Karel Havlíček.

V druhé části pořadu se moderátorka Tománková zastaví u 20. výročí vstupu České republiky do Evropské unie. S hostem – exprezidentem Václavem Klausem, který stál u podpisu přístupové smlouvy – rozeberou, jaké výhody, ale i komplikace tuzemsku z členství plynou.

Sledujte Partii Terezie Tománkové v neděli 5. května od 11:00 na CNN Prima NEWS, Primě nebo v tomto článku.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Volební klip EU? Nesmyslné strašení Rusy a házení hrachu na stěnu, nechápe Klempíř

Tagy: