Sledujte Partii s Nerudovou, Vondrou, Okamurou a Nacherem. Kam směřuje Česká republika?

Moderátorka Terezie Tománková

Měla by se Česká republika připravit na válku? A jak dál pomáhat Ukrajině? O tom a mnohem více budou v nedělní Partii Terezie Tománkové diskutovat ministryně obrany Jana Černochová (ODS) a její předchůdce za ANO Lubomír Metnar. Ve druhé části se v debatě střetnou kandidátka do Evropského parlamentu za STAN Danuše Nerudová, europoslanec Alexandr Vondra z ODS, předseda SPD Tomio Okamura a poslanec ANO Patrik Nacher. Partii Terezie Tománkové můžete sledovat v neděli 21. ledna od 11 hodin na Primě, CNN Prima NEWS anebo ve videu v úvodu tohoto článku.

Ruský útok na některý z členských států Severoatlantické aliance je podle německých expertů reálný v horizontu pěti až osmi let. V pátek to pro Der Tagesspiegel prohlásil německý ministr obrany Boris Pistorius.

ČTĚTE TAKÉ: ANO drtivě dominuje průzkumům. KDU-ČSL by po posledních kauzách skončila mimo Sněmovnu

Měla by se v této situaci Česká republika připravovat na válku? Ovlivní hrozba, před kterou Pistorius varuje, naši pomoc Ukrajině? Také to v Partii Terezie Tománkové rozeberou šéfka resortu obrany Jana Černochová a její předchůdce za vlády Andreje Babiše (ANO) Lubomír Metnar.

V rámci velké politické diskuze moderátorka přivítá kandidátku do Evropského parlamentu za STAN Danuši Nerudovou, europoslance Alexandra Vondru, předsedu SPD Tomia Okamuru a poslance ANO Patrika Nachera.

Celý pořad Partie Terezie Tománkové můžete sledovat v neděli 21. ledna od 11 hodin na Primě, CNN Prima NEWS nebo ve videu v úvodu tohoto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Konec taktizování, řeknu to Fialovi, slibuje Rakušan ve videu

Tagy: