Sledujte Partii s Gregorovou, Pokornou Jermanovou, Turkem a Zdechovským

Marek Benda a Radek Vondráček

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (24)

Hlavním tématem nedělní Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS jsou volby do Evropského parlamentu. V první části diskutovali europoslanci Markéta Gregorová za Piráty, Jaroslava Pokorná Jermanová z ANO, Filip Turek za Motoristy sobě a Tomáš Zdechovský z KDU-ČSL. Mluvilo se také o vlivu voleb na situaci v jednotlivých stranách.

České volby do Evropského parlamentu vyhrálo hnutí ANO. Druhá skončila koalice vládních stran Spolu, třetí příčku obsadila koalice hnutí Přísaha se stranou Motoristé sobě. Na čtvrtém místě skončilo Stačilo!, páté místo obsadila koalice STAN.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Stačilo pár kroužků, aby lidovci „vykradli“ ODS. Jak strana zabránila preferenčnímu debaklu?

Volby do Evropského parlamentu budou hlavním tématem i nedělní Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS. V první hodině pořadu diskutovali europoslanci Markéta Gregorová za Piráty, Jaroslava Pokorná Jermanová z ANO, Filip Turek za Motoristy sobě a Tomáš Zdechovský z KDU-ČSL.

Následuje politická diskuze. Jaký vliv mají volby na situaci v jednotlivých stranách budou řešit Radek Vondráček z ANO, Radim Fiala z SPD, Marek Benda z ODS a Michaela Šebelová ze STAN.

VIDEO: Druhá část Partie

Tagy: