Sledujte ZÁZNAM 360° s Adamem Vojtěchem: Kdy si budeme platit za veškerou zdravotní péči?

Adam Vojtěch

360° 20.9.2021

Český zdravotní systém má potíže a utrácí o hodně více peněz, než do něj přitéká. Covid vše ještě umocnil. Reálně hrozí, že brzy budou chybět desítky miliard korun a Češi si budou muset za péči zaplatit. Jaká nás čeká budoucnost? Sledujte od 20:15 pondělní 360° na CNN Prima NEWS s ministrem zdravotnictví za hnutí ANO Adamem Vojtěchem a lékařem Tomem Philippem.

Tématem ale nebude jen zdravotnictví. Sopka na španělském ostrově La Palma stále chrlí lávu. Je to poprvé po půl století, kdy se vulkán probral. Evakuovat se muselo přes pět tisíc lidí a více než stovka domů je zničená. Oblast je součástí turisticky oblíbených Kanárských ostrovů. Nehrozí jejich úplné uzavření? Nejen na to odpoví geolog Petr Brož.

Ve druhé části pořadu, která začíná ve 21:20, přijde do studia Katy Faustová. Sama vyrůstala v péči homosexuálního páru. Ve svých vystoupeních zdůrazňuje, že i když je taková domácnost harmonická, rodič opačného pohlaví dítěti zkrátka chybí. Má kvůli tomu hodně kritiků a ti se ozvali i v Česku.

Proti ní ve studiu zasedne psycholožka Petra Winnetteová, která podporuje spolek Jsme fér. Ten za stejnopohlavní sňatky bojuje.

Dojde i na téma ruských voleb, které opět ovládla strana Jednotné Rusko prezidenta Vladimira Putina. Již tradičně se vznáší otázky, zda byly volby regulérní. K situaci v Rusku se vyjádří Pavel Havlíček z Asociace pro mezinárodní otázky.

Tagy: