Sledujte ŽIVĚ 360° s Andrejem Babišem: Jaké budou jeho kroky v nadcházejících volbách?

Andrej Babiš

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Co by přimělo premiéra Andreje Babiše odejít z politiky? Je připravený obětovat se, pokud by jeho osoba byla překážkou pro pokračování ANO ve vládě? A jak hodnotí klesající preference své partaje v průzkumech? Nejen na to se předsedy hnutí ANO zeptá Michal Půr. Sledujte 360° ve 20:15 na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Že jsou důležité, se říká o každých volbách, ale o těch podzimních to i skutečně platí. Česko čeká zásadní souboj o jeho budoucnost po pandemii. Opozice je hladová po moci a po konci Babišovy vlády a premiér navíc do kampaně vstupuje zatížený kauzami. Zároveň ale platí, že to stále může dopadnout v podstatě jakkoli. Zkrátka ještě neznáme vítěze a poražené.

Do voleb je daleko, ale kampaň bezesporu začala. Pokud jste o tom pochybovali, z omylu vás minulý týden vyvedla schůze sněmovny k vyslovení nedůvěry vládě. Byla plná silných slov a premiér se na ní ostře vymezil proti opozici.

Druhá polovina 360° bude ve znamení návratu do minulosti, ale téma je aktuální i pro dnešní dobu. Proč upadaly mocné civilizace? Jak se můžeme z chyb našich předků poučit? A co nám říká Sedm civilizačních zákonů? To probere Michal Půr se špičkovým egyptologem Miroslavem Bártou.

Sledujte dnešní 360° ve 20:15 na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Tagy: