Sledujte ZÁZNAM Co Čech, to politik! s grafikem TMBK: Kreslí se lépe Babiš, nebo Fiala?

Tomáš Břínek

Co Čech, to politik! (921)

Hosty úterního pořadu Co Čech, to politik! na CNN Prima NEWS budou umělci, kteří nesledují předvolební dění jen z gauče. Česká politika jim je inspirací pro ostré glosy, kresby či komentáře. Pozvání do debaty s moderátorem Petrem Suchoněm přijali populární stand-up komička Adéla Elbel, fenomén sociálních sítí Tomáš Břínek známý pod zkratkou TMBK a karikaturista Štěpán Mareš. Speciální předvolební vysílání startuje v 18:00.

Jaký politik je nejvtipnější? Mají karikaturisté a komici z někoho strach, nebo jim není nic svaté? Štěpán Mareš je známý tím, že rád kreslí bývalého premiéra Jiřího Paroubka. Parodoval ho například jako umělkyni Yoko Ono a legendárního kytaristu The Beatles Johna Lennona.

Naopak o TMBK se ví, že se nebojí takřka ničeho. Do satirických kreseb převedl i hospitalizaci prezidenta Miloše Zemana a neunikl mu ani Zemanův předchůdce Václav Klaus. Není už za hranou vysmívat se nemocnému člověku? Nebo to český humor unese a je zkrátka takový?

Naopak Adéla Elbel se neživí kresbami, ale slovem. Jak často si při svých stand-upech vypomáhá politickými vtipy? Ozval se někdo z politiků, že na ně byla až moc tvrdá? Sledujte pořad Co Čech, to politik! od 18:00 na CNN Prima NEWS.

Tagy: