HLASUJTE v anketě: Kdo vás nejvíce přesvědčil v předvolební superdebatě Česko hledá premiéra?

Necelé dva týdny před sněmovními volbami se na CNN Prima NEWS uskuteční velká superdebata s lídry nejsilnějších českých stran či koalic. Nebudou tak chybět premiér Andrej Babiš (ANO), Petr Fiala (koalice Spolu) nebo Vít Rakušan (koalice Piráti a Starostové). Sledujte v neděli 26. září od 20:00 první díl speciálního vysílání s názvem Česko hledá premiéra.

Pořadu Česko hledá premiéra bude přihlížet přímo v sále celkem 128 diváků, které stejným dílem nominovaly politické subjekty. Účast v nedělním vysílání potvrdili:

  • Andrej Babiš (ANO)
  • Petr Fiala (koalice SPOLU)
  • Vít Rakušan (koalice Piráti a Starostové)
  • Tomio Okamura (SPD)
  • Vojtěch Filip (KSČM)
  • Jan Hamáček (ČSSD)
  • Robert Šlachta (Přísaha)
  • Zuzana Majerová Zahradníková (TSS)

„Termín sněmovních voleb se nezadržitelně blíží a my chceme dát divákům maximum aktuálních informací a pohledů na kandidující politiky, které mohou pomoci při rozhodování, komu dají svůj hlas. Každý z politiků zastoupený v superdebatě dostane stejnou možnost přesvědčit přítomné publikum i diváky u televizních obrazovek, že právě jím reprezentovaný politický subjekt je pro Česko tou nejlepší volbou,“ říká šéfredaktor zpravodajství a publicistiky CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

Hlasování přes QR kód a zkušení moderátoři

Na rozdíl od předešlých debat nebudou hosté sedět v křeslech, ale během dvouapůlhodinové diskuze se postaví za řečnickými pultíky. Moderování se zhostí Terezie Tománková a Petr Suchoň.

Diváci u televizí budou moci prostřednictvím QR kódu viditelného ve vysílání projevit svůj názor a hlasovat v anketě na našem zpravodajském webu. Do superdebaty byli pozváni zástupci politických subjektů vybraných na základě zprůměrování výsledků volebních modelů tří agentur zveřejněných k začátku letošního září.

Druhou superdebatu Česko hledá premiéra odvysílá CNN Prima NEWS a Prima v neděli 3. října. Dalším předvolebním diskusním pořadem s diváky ve studiu je Speciál 360°: Hlas lidu, vysílá se ve středu, poslední díl uvede CNN Prima NEWS večer 6. října. Volební místnosti se otevírají v pátek 8. října.

Tagy: