Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Jsou kontroly pro starší řidiče dostatečné?

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Pokud vše půjde hladce, taky by už od začátku příštího týdne mohli obchodníci začít dohánět své ztráty. Na mimořádném jednání by to měla probrat vláda. Některé z obchodů jsme proto navštívili a podívali se, zda se už připravují na otevření.

Případ seniora, který vjel do protisměru a i přes varování dalších řidičů pokračoval v jízdě několik kilometrů, vzbudil velké diskuze. Je kontrola řidičů ve straším věku dostatečná a nebyly by vhodné od určité hranice povinné psychotesty? Námi oslavení experti se shodují, že systém má své mezery.

Po Česku se ještě před adventní nedělí rozzářily vánoční stromy.  Některá města je rozsvítila bez potlesku a ovací, aby zabránila shlukování lidí. Přesto na náměstí chodí Češi načerpat potřebnou sváteční atmosféru.

Další sobotní program na CNN Prima NEWS:

Příběhy ze Zambie II (6) od 20:15

Poznejte spolu s tvůrci několik příběhů z africké Zambie. Co znamená být součástí kočkodaní lesní tlupy, jaká dramata se odvíjejí ve větvích obřích stromů nebo kdo je nejroztomilejším obyvatelem ptačího údolí?

K věci od 21:15

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové a Pavlíny Kosové s významnými postavami veřejného života.

To nejlepší ze zahraničí od 21:40

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: