Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Konec svařáku na trzích a omezení pro bary a restaurace

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) momentálně vláda neuvažuje o zavedení přísnějšího čtvrtého stupně protiepidemického systému PES. Nicméně od středy budou platit přísnější pravidla pro bary, restaurace i vánoční trhy. Navíc se ani neprojednalo možné otevření skiareálů 18. prosince.

Učitelé nemají zájem o antigenní testy. Důvodů je hned několik: řada odběrových míst funguje v době, kdy musejí vyučovat nebo nevidí důvod, proč se nechat testovat, když se cítí zdraví. A také testování začalo překotně a učitelům chyběly informace.

Na nelegálním večírku v Bruselu měli být i čeští politici. Na svých stránkách to píše belgický server RTL. Jestli tam opravdu ale čeští politici byli, není úplně jasné. Existují totiž i informace, že tam policie zadržela občana Polska, který se v minulosti vydával za Čecha. Kvůli večírku hrozí přibližně dvaceti lidem pokuta za nedodržování zdravotních opatření v době koronaviru.

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové ve 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my také.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview ve 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: