Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Vláda jedná o nových opatřeních. Co nás nejspíš čeká?

Hlavní zprávy

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Vláda jedná o nových opatřeních kvůli šířenu COVID-19 v Česku, která budou nejspíš velice tvrdá. Kromě zavření 1. stupně základních škol je ve hře i plošný zákaz vycházení po 22. hodině. Redakci CNN Prima NEWS to potvrdily tři na sobě nezávislé zdroje. Ve svém vůbec prvním projevu k tomuto tématu navíc těsně před osmou hodinou večer promluví k národu i ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO).

Umělců, kteří ze dne na den přišli o práci, je mnoho. Část z nich si našla prozatímní práci v jiném oboru. Jedním z nich je i zpěvák a herec Jiří Bláha z Plzně. Dokud mají divadla od vlády stopku, živí se jako doručovatel zásilek.

Výcvikem v autoškole neprošli, ale zkoušky přesto udělali. Zkušební komisař jim měl totiž zajišťovat falešná potvrzení. Podle našich informací takto získaly řidičský průkaz desítky lidí, které teď jezdí po silnicích.

Další program na CNN Prima NEWS:

Mimořádný projev ministra zdravotnictví Romana Prymuly v 19:54

NOUZOVÝ STAV: JAK ZMĚNÍ NÁŠ ŽIVOT MIMOŘÁDNÁ OPATŘENÍ ve 20:05

Speciální vysílání CNN Prima NEWS, které následuje po mimořádném projevu ministra zdravotnictví Romana Prymuly. Jak tvrdá opatření kvůli pandemii koronaviru dopadnou na život českých občanů?

Prima SVĚT ve 22:20

To nejzajímavější ze světa. Už od roku 1995!

Tagy: