Sledujte Hlavní zprávy: Zálohovaní i PET lahví a plechovek? Do tří let možná realita

Do tří let bychom se mohli dočkat zálohování nejen skleněných lahví, ale i těch plastových a plechovek. V některých prodejnách už je můžete vracet teď. Jak celý proces funguje? To a další aktuální informace z domova i zahraničí se dozvíte v Hlavních zprávách, které na Primě a CNN Prima NEWS začínají v 18:55.

Sleva při nákupu za to, že přinesete do obchodu zpět použité PET lahve a plechovky? Ode dneška je to realita. Zatím tedy jen v šesti vybraných prodejnách sítí Kaufland a Lidl. Ministerstvo životního prostředí ale chce, aby to za dva až tři roky bylo běžné po celém Česku.

Zvolený prezident mezi lidmi na Šluknovsku. Jeho tým v pilné práci ladí detaily inaugurace. Řekneme, jak bude vypadat. Štáb Krimi zpráv zjišťoval další detaily v případu smrti novorozence po domácím porodu. Žena, která odmítla rodit v nemocnici, je vystudovaná zdravotnice. Už rok trvá válka na Ukrajině. Jak konkrétně pomohli Češi?

Dozvíte se v Hlavních zprávách, které můžete sledovat na Primě, CNN Prima NEWS nebo v tomto článku od 18:55.

Další středeční program na CNN Prima NEWS:

  • Zprávy ve 20:10
  • Co na to vaše peněženka ve 20:15
  • Zprávy ve 21:00
  • 360° ve 21:30
  • Zprávy ve 23:00

Tagy:
CNN Prima NEWS Hlavní zprávy Lidl Kaufland plechovka Česko TV Prima Ministerstvo životního prostředí České republiky ruská invaze na Ukrajinu Šluknovský výběžek