Za svou láskou nedojela. Simonu při předjíždění smetl kamion, náraz ji katapultoval z auta

Mladá řidička Simona přišla o život v pondělí u slovenské obce Koplotovce. Při předjíždění vjela do protisměru, přímo proti kamionu. Ten se vozidlu snažil vyhnout, ale střetu už nezabránil. Žena byla na místě mrtvá, pomoci jí nedokázali ani přivolaní záchranáři. Smrt 23leté Simony hluboce zasáhla její kamarády a známé.

Simona měla mít v pondělí ráno namířeno za svým přítelem, do cíle však už nedorazila. Při předjíždění pomalejšího auta čelně narazila do kamionu. O tragické nehodě informoval web Nový Čas. „Ráno byli policisté vyslaní k vážné dopravní nehodě mezi autem a kamionem v obci Koplotovce v okrese Hlohovec,“ informovali policisté na sociálních sítích. Řidiče kamionu podrobili dechové zkoušce, která byla negativní.

TRAGICKÝ ZAČIATOK NOVÉHO ROKU PRI ČELNEJ ZRÁŽKE ZOMRELA MLADÁ ŽENA Dnes ráno boli policajti, po prvý krát v tomto roku,...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Monday, January 2, 2023

„Podle prvotních informací měla třiadvacetiletá řidička při předjíždění jiného vozidla přejet do protisměru. Řidič nákladního auta, který úsekem v tento čas projížděl, se sice snažil autu vyhnout, srážce se mu však nepodařilo zabránit,“ napsali dále policisté a potvrdili, že žena zraněním na místě podlehla.

Mladá řidička si kamionu v protisměru zřejmě nevšimla. To, jak k tragédii došlo a zda hrál roli alkohol v případě Simony, je podle policie v současnou chvíli předmětem dalšího vyšetřování.

Přátelé jsou v šoku

Podle svědka nehody neměla Simona šanci přežít. „Předjížděla a proti jel kamion. Ten se snažil vyhnout, ale narazila do něj a vyhodilo ji to z auta 50 metrůdo křoví, auto přistálo na ní. Bylo to hrozné,“ popsal muž. Ze smrti mladé ženy se její blízcí nedokážou vzpamatovat. „Já to nedám. Moje Simonka. Tak se těšila na tu lyžovačku. Upřímnou soustrast celé rodině. Simi, odpočívej v pokoji, anděli. Tohle se nemělo stát, Simče ne,“ truchlí kamarádka Nicol, kterou cituje web Zregionu.sk.

„Simonka byla super baba. Simi, odpočívej v pokoji,“ vzkázal Martin. „Byla to moje kolegyně. Věřte, kilometry měla naježděné. Pět let dojížděla do práce do Trnavy. Ano, byla to mladá a krásná žena. Pokud se má stát něco špatného, tak se stane. Jak mladým, tak starým. Takže mluvit o tom, že byla dítě a neuměla řídit, mi přijde přitažené za vlasy,“ napsala na sociální síti Simonina kolegyně Alice.

Tagy: