Hrůzná havárie v Německu: Matka umírala před zraky dětí, ty skončily ve vážném stavu

V Německu se odehrála hororová dopravní nehoda, při které před zraky svých dětí zemřela osmatřicetiletá žena. Ony samy byly v kritickém stavu převezeny do nemocnice.

K nehodě s tragickým koncem došlo v neděli na silnici B32 mezi Bad Saulgau a Altshausenem. Čelní srážka dvou vozidel si vyžádala život osmatřicetileté ženy za volantem černého volkswagenu. Ve voze cestovala i se dvěma dětmi, které se staly svědky její strašlivé smrti, informoval s odkazem na policii německý deník Bild.

ČTĚTE TAKÉ: Hrozivé záběry zřícení hasičského vrtulníku. Stroj začal hořet během letu, spadl vedle školy

Obě děti musely být ve vážném stavu transportovány do nemocnice, jejich současný zdravotní stav není zřejmý.

Podle dostupných informací došlo ke srážce tak, že třiačtyřicetiletá řidička bílého jeepu vjela do protisměru, kde se čelně srazila s volkswagenem. Ten skončil na boku v příkopu, přičemž cestující v něm zůstali zaklínění. Z auta je museli vyprostit hasiči, řidičce ale už bohužel pomoct nedokázali.

Předek druhého vozu zůstal po nárazu promáčknutý. V džípu jeli také tři lidé, těm se ale po nehodě podařilo dostat ven z auta bez pomoci, uvedla policie pro portál RTL. Všichni tři museli být hospitalizováni, dva z nich jsou vážně zranění.

Silnice B32 byla po nehodě zhruba pět hodin uzavřená. K objasnění přesného průběhu a příčiny kolize byl přizván znalec.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dva mrtví a osm zraněných po hromadné nehodě u Hustopečí. Dálnice D2 na Brno byla uzavřená

Tagy: