Smutná zpráva z Hollywoodu: Náhle zemřel herec ze seriálu Special Ops, bylo mu pouhých 30 let

V pouhých třiceti letech zemřel herec Mike Heslin. K tragické události došlo po týdenním boji v nemocnici a předcházela jí srdeční příhoda. O ztrátě informoval v sobotu jeho manžel na sociální síti Instagram. Heslin si například zahrál v seriálech Special Ops: Lioness nebo Znovu 20.

Náhlá smrt teprve třicetiletého amerického herce Mika Heslina zaskočila Hollywood. O jeho skonu informoval jeho manžel Scotty Dynamo na Instagramu: „V úterý zemřel můj manžel, nejlepší přítel a spřízněná duše na nečekanou srdeční příhodu po týdenním boji v nemocnici.“

„Mike byl mladý a zdravý,“ popsal Dynamo. „Byl skvělý, obětavý, talentovaný a skutečný anděl strážný,“ uvedl umělec pro deník New York Post. Také sdělil, že vzpomíná na časy, jak při něm Heslin stál, když bojoval s rakovinou, a že chtěli založit rodinu.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel producent Titanicu a Avatara. Často spolupracoval s režisérem Jamesem Cameronem

Heslin zazářil, jak například uvedl The Hollywood Reporter, v seriálu Special Ops: Lioness, ve kterém si zahráli například Nicole Kidmanová nebo Morgan Freeman. Úspěch sklidil i v seriálu Znovu 20 nebo Influenceři.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Slunce, seno, jahody po 40 letech. Tisíce lidí oslavily v Hošticích narozeniny slavného filmu

Tagy: