Smutná zpráva pro fanoušky Pobřežní hlídky. Hvězda kultovního seriálu má rakovinu prsu

Hvězdě amerického seriálu Pobřežní hlídka Nicole Eggertové byla v jejich 51 letech diagnostikována rakovina prsu. Její kamarádka nyní zakládá stránku na podporu svobodné matky dvou dcer. Informuje o tom portál SkyNews.

Herečka, která si kromě Pobřežní hlídky zahrála například v sitkomu Charles in Charge, zjistila svou diagnózu v prosinci minulého roku, píše zpravodajský web SkyNews.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela hvězda z Walker, Texas Ranger a Pobřežní hlídky. Herečce bylo 53 let

Symptomů nemoci si Eggertová všimla již v říjnu, řekla v rozhovoru pro webový magazín PEOPLE. „Opravdu to bolelo. Okamžitě jsem šla ke své praktické lékařce. Ta mi řekla, že musím okamžitě jít na další kontrolu. Problém byl ale v tom, že jsem se prostě nemohla objednat. Všechny termíny byly zamluvené. Takže jsem musela čekat až do konce listopadu, než mě prohlédli,“ popsala herečka.

Herečka kvůli zákeřné nemoci bude muset podstoupit operaci. Nyní ale čeká, než doktoři určí, zda se rakovina rozšířila a kdy jí začne chemoterapie a léčba ozařováním.

Po stanovení diagnózy vytvořila jedna z jejich kamarádek stránku, kde je možné Eggertovou finančně podpořit. „Jako matka samoživitelka se musí potýkat s finančními problémy při výchově svých dvou dcer. Ztratila oba své rodiče a nemá žádnou rodinu, o niž by se mohla opřít nebo která by jí se situací pomohla,“ stojí na stránce.

Nemůžu tomu podlehnout

Největší strach má nyní Eggertová z toho, že už tu nebude moci být pro své dcery Dilyn a Keegan. Když přemýšlela o zděšení, které se objevilo její mladší, dvanáctileté, dceři v očích, když jí sdělila svou diagnózu, řekla: „Okamžitě jsem si uvědomila, že tomu nemůžu podlehnout. Tohle je něco co musím zvládnout, co musím porazit. Ona mě nyní potřebuje více než cokoli.“

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Kozub prozradil detaily léčby. Náročný týden plný chemie, teď přijde rehabilitace, napsal

Tagy:
nemoc rakovina seriál herečka Pobřežní hlídka Nicole Eggert