Ženu na přechodu v Praze srazilo auto a vážně ji zranilo. Policie hledá svědky

Nehoda chodkyně s autem

Srážka auta s chodkyní v Praze

Vážnou nehodu, při které utrpěla zranění chodkyně, v současné době vyšetřují policisté v Praze. Řidič měl totiž strhnout řízení kvůli ženě na přechodu, srážce i přesto nezabránil. Záběry z bezpečnostní kamery poukazují na svědky a policie hledá všechny, kteří poskytli ženě první pomoc nebo jen byli nehodě přítomni.

V pondělí 28. září došlo kolem 16. hodiny na Rohanském nábřeží k nehodě vozidla s chodkyní. Aby řidič zabránil čelnímu střetu se ženou, která šla přes přechod pro chodce, strhl řízení vpravo a narazil do přenosného dopravního značení a také do plechového oplocení stavby. Střetu přesto nezabránil.

Žena utrpěla vážná zranění. Řidič jí na místě poskytnul první pomoc a počkal na příjezd policie. Ta v současné chvíli hledá svědky, kteří celou nehodu viděli a na místě také poskytovali první pomoc. K dispozici je kamerový záznam z místa nehody, kde jsou tito svědci zachyceni.

Policisté prosí, aby lidé v případě, že se na záznamu poznali nebo byli přímo svědky této nehody, kontaktovali tísňovou linku 158 nebo se dostavili na kteroukoliv služebnu PČR.

Tagy: