Souboje s Williamsovou a spol. vyměnila za nový obor. Tenistka teď točí videa pro dospělé

Jeden čas patřila Američanka Ashley Harkleroadová mezi tenisovou špičku. Místo v nejlepší čtyřicítce žebříčku je počin, který se může v CV vyjímat. Kariéra na kurtech už je ale mnoho let minulostí a bývalá hráčka se rozhodla prodat to, jak často jí byl předhazován její půvab. Zájemcům nyní nabízí obsah pro dospělé na populární platformě Onlyfans.

Nikdy nevyhrála žádný titul na okruhu WTA, na grandslamech se dostala nejdál do třetího kola. Ale v tenisovém prostředí nebyla neznámým jménem, pravidelně absolvovala souboje s velkými personami jako Serenou Williamsovou nebo Marií Šarapovovou a v žebříčku se vyšplhala až na velmi slušné 39. místo. Nicméně k popularitě jí výrazně pomohlo, když se v roce 2008 stala vůbec první tenistkou, jež se dostala na titulní stranu časopisu Playboy.

Ochota prezentovat sebe samou s minimem oděvu jí zůstala i po 14 letech. „Jsem první profesionální tenistka, která kdy byla na obálce časopisu Playboy. A teď jsem na Onlyfans,“ citoval nyní 35letou Harkleroadovou, matku dvou dětí, web Daily Star. Na zmíněné platformě nabízí muži i ženy zpoplatněný obsah, často erotického rázu.

V popisku na Onlyfans šestinásobná účastnice Wimbledonu láká nové fanoušky tím, že samu sebe popisuje jako „sportující, flirtující, hravou, zábavnou a v nejlepších letech“. I na Instagramu se přiznává k tomu, že ráda přidává „pěkné fotky“.

Kariéru rodačka z Los Angeles ukončila už v roce 2012, když jí bylo teprve 27 let. U tenisových dvorců ještě ale nějaký čas zůstala coby televizní expertka.

Tagy:
tenis Wimbledon pornografie WTA Playboy sport OnlyFans Ashley Harkleroadová