Od přírody to byla rána pod pás. Lidé si utahují z bizarní zastávky v kopci. Podívejte se

Posměch na sociálních sítích sklízí zastávka městské hromadné dopravy na nově otevřeném západním okruhu u Plzně. Uživatelé si nejvíce utahují z toho, že kvůli umístění ve svahu je lavička z jedné strany téměř u země a jen z té druhé v normální výšce. Zda se jedná o zdařilé dílo, nebo špatnou práci, můžete posoudit sami.

Západní okruh je největší a nejdražší stavbou Plzeňského kraje. Druhá etapa stála 2,2 miliardy korun. Přesto se do popředí zájmu dostala pouhá autobusová zastávka s lavičkou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Trosky připomínající ohnivé peklo. Jak vypadá vůz, ve kterém Grosjean přežil vlastní smrt?

Uživatelé na sociálních sítích se podivují, jak k takové realizaci došlo. „To byla ale rána pod pás, že tam příroda udělala kopec,“ vyčítá ironicky jeden z diskutujících nové stavbě. „Zastávku instalovali správně, ale sabotér svah jim záměr zhatil tím, že schválně klesl dolů,“ uvedl další.

Někteří se také pozastavují nad tím, jak mohla být zastávka zkolaudována. „Protože jestli kolaudace proběhla, tak museli být všichni totálně nametení, a jestli neproběhla, někde je o ní stejně podepsaný papír. A pak by měl mít někdo problém,“ uvedla jedna z diskutujících. „Je dělaná pro lidi každého věku,“ doplňuje další.

Úsek západního okruhu se přitom otevřel teprve před necelým týdnem. Od pondělí se počítá s tím, že se na novou část vypraví dvě nové autobusové linky městské dopravy. Ty jsou zatím v současné době ve zkušebním provozu.

Na poněkud nevšední lavičku upozornil server Plzeňská Drbna, kde dokonce probíhá i anketa na pojmenování stanice. Nejvíce hlasů má zatím název Lavička Pata a Mata a Vodovážná.

Tagy: