Starostu Řeporyjí Novotného napadl neznámý muž. Nelíbilo se mu, že si ho natáčel

Muž naběhl na starostu Řeporyjí Pavla Novotného.

Na Pavla Novotného zaútočil neznámý muž

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný má za sebou nepříjemný zážitek. Stal se svědkem incidentu, při kterém neznámý muž podle jeho slov začal kopat do auta před ním. Novotný si jej začal natáčet, což se ale agresorovi nelíbilo. Po známém politikovi nejdříve plivl a poté se po něm i ohnal a telefon mu vyrazil z ruky. Následovala zmatená útočníkova obhajoba předešlého činu a odchod pryč.

Vše podle Novotného odstartovalo jen chvíli před tím, než k němu mladík přiběhl a napadl jej. „Začal kopat do auta přede mnou poté, co mu na červenou u obchodního domu vběhl pod kola. Nevím, zda byl zfetovaný nebo duševně nemocný, ale teď se bude motat kolem Unimarketu na Lužinách a je dost mimo,“ popsal Novotný situaci na Twitteru.

ČTĚTE TAKÉ: Novotný a Ovčáček jeli na Ukrajinu. Kdyby každý pomáhal jako on, bylo by to tu hezčí, říká starosta

„Já jsem si stáhl okýnko a pan černoušek ke mně přišel a flusnul na mě. Normálně na mě flusnul z těch šesti metrů,“ uvedl starosta pro web iDnes.cz s tím, že poté si vzal mobil a agresora začal natáčet.

Na videu, které Novotný následně zveřejnil na sociální síti, je vidět, jak k němu muž přibíhá a vyráží mu telefon z ruky. Pak je slyšet, jak se starosta Řeporyjí muže ptá, proč do auta kope. „Ničíš mi život, tohle je můj plán. Ty nevíš, co se stalo,“ zní mužova odpověď. Na starostovu otázku, zda je zfetovaný, útočník nereagoval. „Je to můj život, jenom jsi zvedl mobil, mně ho teď nezničíš, ničíš ho teď sobě,“ zakončil agresor svoji zmatenou komunikaci.

Novotný řekl, že policii nevolal. „Jen jsem se do toho vložil, řidič přede mnou s ním potřeboval pomoci,“ doplnil starosta jedné z pražských částí.

Tagy: