Startuje nový kanál Prima STAR. Sledujte ty nejlepší show naší televize

Již desátý kanál skupiny Prima začne vysílat v pondělí 14. června od rána

Desátý kanál Prima rodiny (zdroj: CNN Prima NEWS)

Už v pondělí startuje desátý kanál naší Prima rodiny –⁠ Prima STAR! A vy se připravte na největší poklady, které jsme za uplynulých 28 let vyprodukovali.

Mezi poklady našeho Prima archivu patří bezesporu Rodinná pouta – ojedinělý seriál své doby. „Já na těch šest let vzpomínám jako na krásné období. Spoustu jsem se toho naučila, co se týká rychlého natáčení, ale přesto se to dnešní době nevyrovná. Pamatuji si, že tehdy bylo maximum třeba 10, 11 obrazů. Dnes se běžně točí 17 obrazů. Tenkrát jsme dostali příležitost být i svým způsobem spolutvůrci a mohli jsme přinášet nápady, jak by se naše seriálová postava mohla vyvíjet. V podstatě mi to připomínalo i takovou divadelní práci a tím to bylo výjimečné,“ popsala herečka Zdeňka Žádníková-Volencová.

Jeden z našich nejstarších pořadů je i pěvecká soutěž Caruso show, se kterou je na moderátorském postu kromě Otakara Brouska mladšího spojen také Pavel Trávníček. „Strašně rád na to vzpomínám, protože ty začátky byly trošku takové komplikované a taky úsměvné,“ nechal se slyšet Trávníček.

„Je pravda, že tam začínali někteří zpěváci, kteří se tím pak také živili. Tam přišel chlapík, a zrovna v porotě někdo seděl a říkal mu: ‚Vy byste se tím úplně klidně mohl živit. Nechcete jít do Karlína jako zpívat?’ a on: ‚Nene, vůbec ne, ani nápad. Já jsem údržbář, já opravuji vodovody, záchody a tak, to mi stačí,“ řekl jednu historku z natáčení Trávníček.

Ten byl navíc jedním z prvních hostů pořadu Nikdo není dokonalý. Za dobu jeho existence se tam vystřídala téměř tisícovka známých osobností. A sám moderátor Jiří Krampol třeba rád vzpomíná na díl s Dolly Buster a Jiřím Krytinářem. „Fór toho pořadu byl v tom, aby ti hosti nebyli jen herci, herečky, zpěváci, zpěvačky, ale aby to byli i lidi jiných profesí. A mě napadlo, že trpaslík a porno hvězda, že to je kombinace neobyvklá. A opravdu se to vyplatilo, protože to byla úžasná sranda,“ řekl Krampol.

Tagy: