Poprvé od smrti Zagorové na pódiu. Zpíval jsem pro tebe, Hani, dojal fanoušky Margita

Opěrní pěvec Štefan Margita poprvé od úmrtí své ženy Hany Zagorové vystoupil na pódiu a zazpíval skladbu Ave Maria. Video z vystoupení zveřejnil na svém instagramovém účtu, kde také uvedl, že zpíval právě pro svou manželku.

V pátek se v Amfiteátru Mikulov uskutečnila show Leoše Mareše Staré pecky, na kterou si pravidelně zve různé hosty. Tentokrát na ní vystoupil Štefan Margita, který se na pódiu ukázal poprvé po smrti své manželky.

Margita na konci listopadu zahájí své turné, během kterého se vydá do světa šansonu. Vystupovat bude s novými písněmi, které přímo pro něj napsal skladatel Michal Kindl. Poprvé také zazní nové vánoční skladby.

Operní pěvec na sociálních sítích sdílel video, v němž prozradil, že v lednu uspořádá velký koncert, který věnuje zesnulé Haně Zagorové. Ta na velkolepé akci měla původně vystoupit, dokonce o ní mluvila v nemocnici. „Koncert uskutečníme 24. ledna 2023 v O2 areně. Můžu vám jenom slíbit, že písnička Rybičko zlatá, přeju si i duet Můj čas na tom koncertě zazní,“ oznámil fanouškům.

Hana Zagorová od mládí trpěla poruchou krvetvorby, kvůli které nemohla mít děti a celý život musela docházet na transfúzní oddělení. Po prodělání onemocnění COVID-19 se navíc její zdravotní zhoršil. Legendární česká zpěvačka zemřela 26. srpna 2022. Za svůj život nazpívala více než 900 písní a devětkrát v řadě získala ocenění Zlatý slavík.

Tagy: