Striptýz na pódiu a jízda na bruslích. Zpěvák Usher si podmanil Super Bowl, tleskal i Musk

Usher předvedl na Super Bowlu striptýz.

Super Bowl pro Kansas City

Americký zpěvák Usher představil během poločasové show finále ligy amerického fotbalu NFL nevídanou show. Během čtvrthodinového vystoupení na Super Bowlu zmapoval klíčové okamžiky své kariéry, vystřídal několik kostýmů a předvedl i jízdu na kolečkových bruslích.

Hvězdu žánru R&B na pódiu doprovodily i další známí interpreti – zpěvačky Alicia Keys a H.E.R. či rappeři Ludacris a Lil Jon. Součástí podívané byly také desítky tanečníků a dechová kapela, uvedla agentura DPA.

ČTĚTE TAKÉ: Swiftová vyhrála nad časem. Na Super Bowl přeletěla půl světa tryskáčem, aby podpořila lásku

Sám Usher se během vystoupení několikrát převlékl, nakonec si sundal tričko a tančil na pódiu, které chvílemi připomínalo hodiny a chvílemi oheň. Objevil se i na kolečkových bruslích, za což ho zhruba 60 tisíc diváků na stadionu odměnilo potleskem.

Usher v přestávkové show, která je považována za jednu z nejprestižnějších akcí roku v hudebním světě, vystoupil už v roce 2011 se skupinou Black Eyed Peas. R&B hudebník se celosvětově proslavil hity jako Nice & Slow, You Make Me Wanna, U Got It Bad či Yeah!.

Vystoupení Ushera sklidilo řadu pozitivních ohlasů. Modelka Chrissy Teigen sdílela na Instagramu video, kde společně s dětmi doma nadšeně sledují umělcovo vystoupení. A přidali se i další celebrity, které na účet zpěváka nešetřily chválou. „Milujeme tě, Ushere,“ vzkázala například herečka Keke Palmer na sociální síti X.

Kromě Ushera na Super Bowlu vystoupila také country zpěvačka Reba McEntireová, která zazpívala americkou hymnu, či zpěvák Post Malone s písní America The Beautiful.

V publiku byly k vidění také další hudební hvězdy jako Queen Latifah, Beyoncé, Lady Gaga, Jay-Z, Justin Bieber či herci Leonardo DiCaprio a Jeff Goldblum. Zahlédnout bylo možné také miliardáře Elona Muska.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V Česku jsou skvělé party. Šlapeme na paty evropské špičce, pochvaluje si slavný DJ z Prahy

Tagy: