Perkausová a Hecko si užili exotickou svatbu. Splnil se mi sen, říká moderátorka

Loni strávila Eva Perkausová s manželem dovolenou na Maledivách.

Rozhovor s Evou Perkausovou o svatbě v exotice

Oblíbená tvář CNN Prima NEWS Eva Perkausová se před pár dny vrátila z dovolené na exotickém Mauriciu. Kromě výšlapu na horu Le Morne či bílých písečných pláží si tam užila také vlastní veselku. Jejím vyvoleným se stal její snoubenec a podnikatel Ivan Hecko. V exkluzivním rozhovoru pro Showtime prozradila, jak svatba probíhala.

Na Mauriciu byla Eva s Ivanem poprvé. „Byla to naše první dovolená v tomto roce,“ prozradila moderátorka Hlavních zpráv.

Novomanželé si dokonce vyšlápli na horu Le Morne. A přestože jim cesta dala pořádně zabrat, odhodlaně dorazili až na její vrchol. „V půlce jsem už funěla a říkala si, že to nevyjdu, ale pak jsme se hecli. Byli jsme až na vrcholu a byl to krásný zážitek,“ vylíčila moderátorka.

Kromě výšlapů si partneři užili i mnohem významnější okamžik. Na Mauriciu totiž měli naplánovanou svatbu. Ta se podle Perkausové velmi vydařila. „Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé,“ vylíčila moderátorka.

Že se vezmou na ostrově, plánoval zamilovaný pár už před odletem. „Už když jsme na Mauricius letěli, věděli jsme, že se vezmeme. Museli jsme totiž dopředu vyřizovat různé doklady. Svatba na Mauriciu byla podle mých představ v tom smyslu, že jsem chtěla mít svatbu v exotice. Čistě jenom pláž, moře, palmy. Ten sen se mi splnil,“ popsala.

Snoubenci plánovali vše společně, jednu věc ale měl na starosti jen Ivan. „Prstýnky vybíral on. Svůj prstýnek jsem do poslední chvíle neviděla,“ přiznala Perkausová. Její manžel jí prý ale nevěřil. „Chtěla jsem být překvapená. Ivan mi ale nevěřil, prý jsem se určitě dívala,“ řekla s úsměvem moderátorka.

Svatbu měli 12. ledna, tedy jenom pár dní poté, co oslavili své páté výročí. „Jsem šťastná a už bylo na čase,“ řekla Perkausová.

Tagy: