Krampol podstoupil operaci srdce. Utekl hrobníkovi z lopaty, říká jeho blízký přítel

Herec Jiří Krampol se zamiloval a září štěstím.

Jak je na tom aktuálně Krampol?

Herec Jiří Krampol má za sebou operaci srdce. Zákrok byl plánovaný a 83letému herci se teď daří mnohem lépe. Potvrdil to jeho blízký přítel a fotograf Miloš Schmiedberger.

„Jirka podstoupil operaci, která byla dlouhodobě plánovaná. Ukázalo se, že kardiostimulátor, který měl, se musí nahradit novým a výkonějším,“ řekl Schmiedberger. Krampol podstoupil operaci v pondělí, nyní je prý v dobrém stavu.

„Vše proběhlo naprosto v pořádku a bylo zalité sluncem. Nechali si ho tam zatím na pozorování,“ doplnil fotograf.

„Jirka je ve skvělé náladě. Díky veliké a usilovné péči doktorů a sestřiček, jak on sám říká, utekl hrobníkovi z lopaty. Začíná žertovat, takže to je dobré znamení, že je už zase ten Jirka Krampol, kterého všichni známe,“ popsal Schmiedberger.

Za skvěle odvedenou práci nemocničního personálu poděkoval před pár dny i sám Krampol. „Panu doktorovi Špačkovi, sestřičkám a všem děkuju, jsou to tak úžasní lidé, kteří mě podrželi. Opravdu mi bylo strašně, myslel jsem, že je to konečná a tady mě vypiplali,“ řekl s tím, že si těchto zachránců strašně váží.

Udělal by prý vše pro to, aby se jim revanšoval. Jestli Vánoce už stráví doma, si ale oblíbený herec netroufl odhadovat. „Doufám v to, ale ani lékaři to nevědí,“ uzavřel.

Tagy: