Premiérův syn Andrej Babiš mladší pomáhá po tornádu na Moravě. Paroduje svého otce?

Andrej Babiš mladší paroduje svého otce. Takové spekulace se šíří sociálními sítěmi poté, co se vyfotil v jedné z tornádem zasažených oblastí na jižní Moravě. Na snímku je zachycen na stejném místě i ve stejné póze jako český premiér.

Stejné místo, stejná póza, ale ne stejný Andrej Babiš. Do jedné ze zasažených oblastí na jižní Moravě v pondělí dorazil i premiérův syn Andrej Babiš mladší, a to s úmyslem pomáhat.

Slušnej trolling Andreje Babiše. Zírám, jak je junior vtipnej👏👍. To, že Babiš zavlekl děti do kauzy Čapího hnízda a...

Posted by Jaroslav Kmenta - novinář on Monday, July 12, 2021

„Viděl jsem na Instagramu videa mé kamarádky. A dost to se mnou pohnulo. Přemýšlel jsem, jak na to reagovat. Jestli jí jen řeknu, že jí držím palce. Pak jsem si ale řekl, že bych sem měl jít také pomáhat,“ sdělil webu Forum 24 Babiš junior. A zůstane prý tak dlouho, jak bude potřeba.

Na sociálních sítích se okamžitě objevila vlna komentářů, v nichž se někteří zaměřili na jeho ochotu pomáhat. Další si ale všimli až zvláštní podobnosti jedné fotografie z místa, na níž je syn premiéra zachycen, právě s fotkou jeho otce Andreje Babiše staršího. Upozornil na to novinář Jaroslav Kmenta.

„Slušný trolling Andreje Babiše. Zírám, jak je junior vtipný. To, že Babiš zavlekl děti do kauzy Čapího hnízda a svého syna pak nechal poslat na Krym, je asi největší zločin premiéra. Vlastně se juniorovi ani nedivím, že mu to takhle dává ,sníst‘,“ uvedl na Facebooku.

Na fotografii je zachycen Andrej Babiš mladší, který sedí na totožném obrubníku jako jeho otec před zhruba třemi týdny. Vedle něj pak sedí žena, která drží v ruce telefon, ve velmi podobné póze, jako ministryně Alena Schillerová, která do oblasti tehdy zavítala s premiérem.

Někteří uživatelé sociálních sítí však mají jasno – o náhodu nejde. „Mladý Andrej je boží. Fandím mu a držím palce v boji s jeho psychopatickým otcem. Jestli se tahle stvůra dá otcem nazývat,“ napsala pod příspěvek Romana H.

„Jsem v šoku, jak moc se junior vzmužil a dokázal se té stvůře postavit. Možná se o něj i trochu bojím. Babiš je schopný zlikvidovat své dítě,“ přidává se další. Mnoho z nich Babišovi mladšímu drží palce.

Nebylo by to přitom poprvé, co se Andrej Babiš junior navážel do svého otce. Už v minulosti parodoval například premiérův internetový pořad Čau lidi.

O údajném zavlečení na Krym Andreje Babiše ml. a o tom, proč není spokojen s výsledkem policejního vyšetřování, se dočtete zde. Babiš junior také znovu potvrdil, že na přání svého otce musel nedobrovolně opustit Česko. „Bylo mi vyhrožováno další hospitalizací, kdybych nesouhlasil s odjezdem z České republiky,“ uvedl.

Tagy: